Libnet.ro
UNICEF

23:30

Greva de amploare din cauza cresterii subtantiale a tarifelor RCA: Transportatorii opresc activitatea in perioada 14-15 septembrie

B1 B1,
Greva de amploare din cauza cresterii subtantiale a tarifelor RCA: Transportatorii opresc activitatea in perioada 14-15 septembrie

Transportatorii au anuntat ca vor intra in greva generala in perioada 14-15 septembrie. Acestia sunt nemultumiti de cresterea mare a tarifelor RCA. La aceasta greva ar putea lua parte chiar si. continuă pe B1

Rio-2016: Bazinul pentru sarituri inchis vineri, dupa ce sportivii s-au plans de mancarimi la ochi din cauza chimicalelor

Bazinul pentru sarituri de la Rio a fost inchis, vineri dimineata, dupa ce sportivii s-au plans de mancarimi la ochi din cauza chimicalelor folosite pentru ca apa, devenita verde in urma cu cateva zile, sa revina la culoarea normala si pentru combaterea mirosului neplacut, informeaza cbssports. com, preluat de News. ro.

55 de turisti au ramas blocati din cauza viiturilor pe masivul Bucegi. Trei adulti si trei copii inca asteapta interventia salvamontistilor (VIDEO)

Clipe dramatice in masivul Bucegi. 55 de turisti au ramas blocati din cauza viiturilor, iar in acest moment un alt grup format din trei adulti si trei copii asteapta interventia jandarmilor montani s.

Zeci de turisti sunt blocati in Muntii Bucegi din cauza viiturilor si a ploii

Zeci de turisti constituiti in mai multe grupuri au ramas blocati miercuri dupa amiaza pe trasee din masivul Bucegi din cauza viiturilor puternice si a ploii abundente.

USB inseamna Uniunea Sabotati Biserica: Atac dur la adresa lui Nicusor Dan din cauza Catedralei Neamului

Partidul Forta Nationala care acuza ca votul de astazi din CGMB impotriva Catedralei ar fi o decizie inspirata din planul de sabotare a identitatii nationale pe care aglomeratia de corporatisti.

Circulatie rutiera blocata pe bulevardul Mihai Bravu din Capitala din cauza unui accident

Circulatia rutiera este blocata, la ora transmiterii acestei stiri, pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, o persoana fiind ranita usor, transmite Brigada Rutiera a Capitalei.

Warner Bros si DC, date in judecata din cauza filmului Suicide Squad

Unii oameni s-au simtit inselati de trailer-ele de promovare a filmului Suicide Squad. Suicide Squad a debutat de curand pe marile ecrane din toata lumea si a dat nastere unor intamplari extrem de ciudate. Dupa cum probabil stiti deja, filmul nu s-a bucurat de review-uri foarte bune, multi oameni fiind nemultumiti cupovestea, cu performantele unor [].

Accident grav! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, din cauza unei depasiri nereusite

O persoana a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dupa amiaza, la iesirea din localitatea Ciohorani spre Hanul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )