Libnet.ro
UNICEF

12:30

GREVA LA CLUJ: Peste 200 de angajati ai societatii Remarul 16 Februarie ...

România Liberă România Liberă,
GREVA LA CLUJ: Peste 200 de angajati ai societatii Remarul 16 Februarie ...

Peste 200 de angajati ai societatii Remarul 16 Februarie din Cluj Napoca protesteaza, luni dimineata, in curtea fabricii, reclamand o intarziere de o luna la plata salariilor si restante la prima de vacanta de anul trecut si primele de Craciun si de Paste, potrivit Mediafax. Protestatarii s-au adunat, luni dimineata, in curtea societatii si au inceput sa huiduie si sa strige Vrem banii de salarii, iar unul dintre ei a agatat de gardul societatii un tablou cu greva ceferistilor de la . continuă pe România Liberă

Protest spontal la Remarul 16 Februarie. Peste 200 de angajati, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de doua luni

Protest spontan, luni dimineata, la societatea Remarul 16 februarie din Cluj Napoca, dupa ce angajatii nu si-au luat salariile de doua luni. Patronul societatii este unul dintre ofertantii pentru CFR Marfa.

Greva la Cluj: compania care vrea sa cumpere CFR Marfa nu a platit salariile din aprilie

Circa 200 de angajati ai companiei Remarul 16 februarie al carui principal actionar SC Transferoviar Grup este una dintre cele trei companii care au depus oferte pentru cumpararea CFR Marfa au intrat, luni dimineata, in greva spontana, din cauza ca nu si-au primit salariile din aprilie. Dupa o ora si jumatate greva incetat, iar in jurul orei 11. 00 oamenii au primit salariile restante.

Protest la fabrica Remarul 16 Februarie din Cluj Napoca

Circa 200 de angajati ai fabricii Remarul 16 Februarie din Cluj Napoca protesteaza, astazi de dimineata, in curtea companiei, conform surselor de presa.

Nemultumiri la fabrica Remarul 16 Februarie

Aproximativ 200 de angajati ai fabricii Remarul 16 Februarie si-au intrerupt lucrul, vineri dimineata, si au protestat fata de conducere, conform surselor de presa.

Protest spontan la Remarul 16 februarie, angajatii nu si-au luat salariile de doua luni. Societatea e controlata de Calin Mitica, unul dintre ofertantii pentru CFR Marfa

Angajatii de la Remarul 16 februarie Cluj-Napoca, companie controlata de omul de afaceri Calin Mitica, care a depus o oferta pentru cumpararea CFR Marfa, au intrerupt vineri dimineata munca timp de aproape doua ore, dupa ce plata salariilor a intarziat doua luni, scrie CityNews. ro.

Peste 200 de infractiuni depistate in ultima saptamana de politistii de investigare a fraudelor

Peste 200 de infractiuni au fost depistate, in ultima saptamana, de politistii din structurile de investigare a fraudelor, 13 persoane fiind in stare de retinere sau arest preventiv.

Romaqua a investit peste 200 de milioane de lei in ultimii cinci ani in fabrica de bere de la Sebes

Producatorul de apa minerala Romaqua Group a investit in ultimii cinci ani peste 200 de milioane de lei in fabrica de bere pe care o detine la Sebes, unde produce 60. 000 de litri pe ora, a anuntat joi compania, transmite Mediafax .

Romaqua a investit peste 200 milioane lei in fabrica de bere de la Sebes

Romaqua Group a investit in ultimii cinci ani peste 200 de milioane de lei in fabrica de bere pe care o detine la Sebes, unde produce 60. 000 de litri pe ora.

Peste 200 de locuri de munca la Brasov

In perioada perioada 16 - 22 mai sunt 212 de locuri de munca vacante, in judetul Brasov, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )