Libnet.ro
UNICEF

08:30

Grosskreutz, de la Borussia Dortmund, amendat cu 60.000 de euro pentru ca a urinat in holul unui hotel. Mai devreme, lovise un fan cu un chebap picant

Adevărul Adevărul,
Grosskreutz, de la Borussia Dortmund, amendat cu 60.000 de euro pentru ca a urinat in holul unui hotel. Mai devreme, lovise un fan cu un chebap picant

Fundasul german Kevin Grosskreutz a fost amendat de clubul Borussia Dortmund cu 60. 000 de euro, dupa ce a urinat in hotelul unui hotel din Berlin, in dimineata zilei de 18 mai, a anuntat cotidianul Bild. continuă pe Adevărul

Real Madrid a cheltuit 1,2 miliarde de euro pentru a castiga La Decima

Real Madrid este noua campioana a Europei, formatia de pe Santiago Bernabeu trecandu-si in palmares al zecelea trofeu. Ultimul succes data de acum 12 ani, iar in aceasta perioada galacticii au cheltuit 1,2 miliarde de euro pentru transferuri si au adus nu mai putin de 60 de jucatori.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 750 milioane euro pentru modernizarea finantelor publice

Consiliul Directorilor Executivi al Grupului Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut pentru sprijin bugetar in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si.

Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 750 milioane euro pentru modernizarea finantelor publice din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si imbunatatirii functionarii pietelor cheie, parte a noii strategii de parteneriat cu statul roman.

MFE, 40 milioane euro pentru IMM-uri si absolven and ti

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, lanseaza schema de minimis prin care firmele vor primi subven and tii pentru angajarea tinerilor absolventi, circa 40 milioane euro urmand a fi folositi pentru angajarea absolventilor si pentru intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Eficientizarea consumului, economii anuale de 14.000 euro pentru transportatori

Introducerea unor standarde pentru autoutilitare ar putea imbunata and ti eficien and ta consumului cu pana la 35%, insemnand o economie de peste 14 mii euro pe an pentru transportatori and si reduceri masive de emisii, in conditiile in care costurile carburan and tilor reprezinta aproximativ 30% din cheltuielile transportatorilor, iar eficien and ta consumului este o preocupate-cheie pentru sectorul logistic, potrivit unui studiu al Federa and tiei Europene Transport and si Mediu T and E).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )