Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gruia Stoica vrea si transportatorul feroviar de marfa din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gruia Stoica vrea si transportatorul feroviar de marfa din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, va participa la privatizarea Train OSE, operatorul de transport feroviar de marfa din Grecia. continuă pe Wall-Street Ro

GFR a fost invitata la privatizarea Train OSE, transportatorul feroviar de marfa din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, va participa la privatizarea Train OSE, operatorul de transport feroviar de marfa din Grecia.

GFR vrea sa obtina si compania de transport feroviar de marfa din Grecia.

Grupul de companii Grampet-GFR, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, va participa la privatizarea Train OSE, operatorul de transport feroviar de marfa din Grecia, informeaza Mediafax. La privatizarea Train OSE vor mai participa, printre altii, un consortiu format din Caile Ferate Ruse RZD) si Societatea Cailor Ferate din Franta SNCF), dar si COSCO China Ocean Shipping Company), cel mai mare furnizor de servicii de logistica si shipping din China, se arata intr-un comunicat .

Grampet-GFR, invitat sa participe la privatizarea operatorului feroviar de marfa din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR a primit o invitatie formala din partea autoritatilor elene sa participe la privatizarea operatorului feroviar de stat de transport de marfa pe calea ferata din Grecia, Train OSE, conform unui comunicat remis redactiei.

Gruia Stoica vrea sa se apere in instanta impotriva dezinformarilor mediatice

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grampet, care detine si Grup Feroviar Roman - compania desemnata castigatoare in procesul de privatizare a CFR Marfa - si-a anuntat intentia de a-si apara in instanta reputatia comerciala impotriva dezinformarilor mediatice.

Grampet-GFR, invitat sa participe la privatizarea operatorului de transport de marfa din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR a primit o invitatie formala din partea autoritatilor elene sa participe la privatizarea operatorului feroviar de stat de transport de marfa pe calea ferata din Grecia, Train OSE, conform unui comunicat remis redactiei.

Grampet-GFR va participa la privatizarea operatorului feroviar de stat din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR, controlat de Gruia Stoica, a primit o invitatie formala din partea autoritatilor elene sa participe la privatizarea operatorului feroviar de stat de transport de marfa pe calea ferata din Grecia, Train OSE, se arata intr-un comunicat al grupului. Reamintim ca GFR a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa. De asemenea, a castigat, luna trecuta, privatizarea din Croatia pentru HZ Cargo. A participat si la licitatia pentru operatorul feroviar BDZ Cargo din Bulgaria, insa procedura a fost suspendata.

Fiscul a pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica, castigatorul licitatiei pentru CFR Marfa

Averea omului de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, a fost pusa sub sechestru la finele lunii iunie, au declarat surse din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), potrivit sursazilei. ro.

UPDATE Fiscul a pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica, castigatorul licitatiei pentru CFR Marfa. ANAF infirma informatia

Averea omului de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, a fost pusa sub sechestru la finele lunii iunie, au declarat surse din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), potrivit sursazilei. ro. ANAF a informat insa aceasta informatie.

Gruia Stoica: Nu a fost pus sechestru pe niciun cont si pe niciun bun al meu.

Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman, a declarat luni, pentru Mediafax, ca niciun cont si niciun bun al sau nu au fost puse sub sechestru in dosarul privind privatizarea firmei Transbordare Vagoane Marfa Iasi, aflat in lucru la DIICOT Iasi. Niciun cont si niciun bun nu a fost pus sub sechestru, a spus proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), dupa ce in presa au aparut informatii ca averea lui a fost pusa sub sechestru de la sfarsitul lunii iunie. Directia de Investigare a .

Grampet Service si Transbordare Vagoane-Marfa, firme din grupul Grampet, controlat de Gruia Stoica, se aflau in procedura de executare silita la 30 iunie 2013

Grampet Service si Transbordare Vagoane-Marfa, firme membre ale grupului Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, aveau la data de 30 iunie 2013 obligatii restante la bugetul de stat in valoare de 463082 lei, iar impotriva lor s-a inceput procedura de executare silita, arata datele de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Fiscul a anuntat luni ca Grup Feroviar Roman GFR), firma care a castigat licitatia pentru CFR Marfa, nu figureaza cu sechestre instituite, conturi blocate si nici pe lista datornicilor.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )