Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grumpy Cat, pisica faimoasa pe Internet, i-a adus proprietarei o avere de 100 de milioane de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grumpy Cat, pisica faimoasa pe Internet, i-a adus proprietarei o avere de 100 de milioane de dolari

Cea mai morocanoasa pisica de pe Internet, Grumpy Cat, i-a adus proprietarei sale, Tabatha Bundesen, o fosta chelnerita, o avere de aproape 100 de milioane de dolari, in cei doi ani de cand a devenit vedeta online, gratie unui videoclip publicat pe. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Grumpy Cat, pisica morocanoasa care a devenit celebra pe internet, i-a adus stapanei sale peste 80 de milioane de euro

Grumpy Cat, pisica morocanoasa care a devenit celebra pe internet, i-a adus stapanei sale in ultimii doi ani peste 80 de milioane de euro, obtinuti din vanzarea de carti, filme si alte produse, potrivit The Telegraph.

FOTO Pisicile, vedetele internetului: intre Grumpy Cat, felina milionara si Negruta lui Cartarescu

Pisica morocanoasa cunoscuta sub numele de Grumpy Cat, care a cucerit internetul, a castigat in ultimii doi ani mai mult decat jucatorul de fotbal Cristiano Ronaldo. De popularitate online se bucura si pisica lui Mircea Cartarescu, poetul fiind atat de impresionat de succesul acesteia, incat se gandeste sa-si reevalueze optiunile profesionale.

O celebritate in adevaratul sens al cuvantului! Grumpy Cat, in vizita la Vogue!

Simpatica Grumpy Cat, felina care a devenit faimoasa in mediul online prin chipul sau ce pare mereu trist, a punctat saptamana aceasta, in ziua in care a implinit doi ani, o vizita la redactia Vogue din New York!.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )