Libnet.ro
UNICEF

19:00

Grupare care furniza ARME Statului Islamic, ARESTATA

România Liberă România Liberă,
Grupare care furniza ARME Statului Islamic, ARESTATA

O retea extremista care furniza fonduri si armament, inclusiv rachete, Statului Islamic,a fost arestata de autoritatile din Kuweit, a transmis joi agentia oficiala KUNA, citand un comunicat al Ministerului kuweitian de Interne. continuă pe România Liberă

Hillary Clinton cere trimiterea de trupe la sol impotriva Statului Islamic

Candidata demcocrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a declarat ca campania aeriana a Coalitiei internationale impotriva Statului Islamic trebuie combinata cu forte la sol. Demersul propus de Clinton este mult mai agresiv decat cel a lui Barack Obama.

Siria: Franta loveste din nou fieful Statului Islamic din Raqa

Avioanele franceze de lupta au lovit, marti, pentru a treia zi consecutiv, fieful gruparii Statului Islamic din Raqa, in nordul Siriei, a anuntat ministrul Apararii, Jean-Yves Le Drian, conform AFP.

New York ar putea fi urmatoarea tinta a Statului Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic a difuzat un video de propaganda, in care apar imagini din New York, in timp ce militantii, care sarbatoresc atentatele de vineri, din Paris, fac amenintari vagi la adresa Frantei si Statelor Unite.

Franta bombardeaza pozitii ale Statului Islamic in Siria

Aviatia militara franceza a lansat, luni, o noua serie de bombardamente, in Siria, impotriva pozitiilor retelei teroriste Stat Islamic.

Noi amenintari din partea Statului Islamic: Urmeaza SUA si alte tari europene

Gruparea jihadista Statul Islamic a publicat o noua inregistrare video in care a amenintat ca va comite noi atentate teroriste in alte tari europene,dar si in Statele Unite, similare celor din Paris.

Stoltenberg: Toate tarile NATO contribuie la lupta impotriva Statului Islamic

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca toate tarile membre ale Aliantei Nord-Atlantice au contributii la operatiunile coalitiei internationale coordonate de SUA impotriva retelei teroriste Stat Islamic, relateaza Mediafax.

Putin va razbuna avionul prabusit in Sinai cu noi lovituri aeriene asupra Statului Islamic

Serviciul federal rus de securitate FSB) afirma ca aeronava rusa care zbura pe ruta Sankt-Petersburg - Sharm el-Sheikh s-a prabusit in peninsula egipteana Sinai din cauza unui atac terorist. Avionul s-a dezintegrat in aer din cauza unei bombe cu echivalentul a unui kilogram de trotil.

Serie de raiduri franco-americane contra Statului Islamic in Siria. Un lider jihadist a fost ucis langa frontiera siriano-iordaniana

Avioane americane si franceze mobilizate in cadrul coalitiei anti-SI Statul Islamic) au efectuat o serie de raiduri in Siria, vizand peste o suta de camioane-cisterne in apropiere de granita siriano-irakiana, precum si obiective din orasul Rakka, un fief al jihadistilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )