Libnet.ro
UNICEF

06:30

Grupul francez Accor cumpara 97 de hoteluri din Europa pentru 900 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul francez Accor cumpara 97 de hoteluri din Europa pentru 900 milioane de euro

Accor, cel mai mare grup hotelier european, a anuntat marti ca a ajuns la un acord pentru preluarea a 97 hoteluri 12. 878 de camere) pe care le opereaza deja in Europa pentru aproximativ 900 milioane de euro, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Accor cumpara 97 de hoteluri in Germania, Olanda si Elvetia

Grupul Accor va investi 900 de milioane de euro pentru a achizitiona 97 de hoteluri in Germania, Olanda si Elvetia, ca parte a strategiei de dezvoltare a portofoliului de active imobiliare, relateaza Bloomberg.

Grupul Accor achizitioneaza 97 de hoteluri in Europa

Grupul Accor a convenit achizitia a 97 de hoteluri in Germania, Olanda si Elvetia, pentru circa 900 de milioane de euro, in cadrul strategiei de dezvoltare a portofoliului de active imobiliare, transmite Bloomberg, conform Mediafax.

Echipa F1 Caterham, scoasa la vanzare. Costa cat un club de top din Europa!

Echipa de Formula 1 Caterham a fost scoasa la vanzare de proprietarul ei pentru o suma uriasa. Tony Fernandes, unul din cei mai bogati oameni ai Malaeziei, spera sa obtina pe echipa sa F1 suma de 430 milioane euro, comparabila cu pretul unui club de top, de rangul lui Manchester City.

UPDATE: Lideri IMPORTANTI din Europa AU DISCUTAT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

UPDATE: Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele Frantei, Francois Hollande au avut o discutie telefonica, sambata, cu presedintele rus Vladimir Putin, in legatura cu criza din Ucraina si alegerile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )