Libnet.ro
UNICEF

06:00

Grupul francez din industria sticlei Saint-Gobain a inaugurat o noua linuie de productie la fabrica din Calarasi

Hotnews Hotnews,
 Grupul francez din industria sticlei Saint-Gobain a inaugurat o noua linuie de productie la fabrica din Calarasi

Saint-Gobain inaugureaza joi o noua linie de productie a sticlei laminate in cadrul fabricii de la Calarasi, dupa o investitie de 6 milioane euro, a declarat joi Jerome Lionet, director general al Saint-Gobain Romania, citat de Agerpres. St Gobain a intrat in 2005 pe piata locala si are aproximativ 1. 000 de angajati. continuă pe Hotnews

Grupul francez din industria sticlei Saint-Gobain a inaugurat o noua linie de productie la fabrica din Calarasi

Saint-Gobain inaugureaza joi o noua linie de productie a sticlei laminate in cadrul fabricii de la Calarasi, dupa o investitie de 6 milioane euro, a declarat joi Jerome Lionet, director general al Saint-Gobain Romania, citat de Agerpres. St Gobain a intrat in 2005 pe piata locala si are aproximativ 1. 000 de angajati.

Saint-Gobain a inaugurat la o linie de productie a sticlei laminate la Calarasi

Gigantul francez Saint-Gobain a inaugurat astazi o noua linie de productie la fabrica din Calarasi, investitie de 6 milioane de euro destinata productiei de sticla laminata. Aceasta va produce anual doua milioane de metri patrati de sticla, destinata atat pietei din Romania, cat si pentru export.

Calarasi: Saint-Gobain Glass a inaugurat linia de productie de sticla laminata

Linia de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass Romania, de la Calarasi, a fost inaugurata astazi, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )