Libnet.ro
UNICEF

10:00

Grupul Iulius va investi 220 milioane euro intr-un proiect imobiliar multifunctional

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Iulius va investi 220 milioane euro intr-un proiect imobiliar multifunctional

Compania Iulius Management Center va investi in Timisoara peste 220 milioane de euro intr-un proiect multifunctional de regenerare urbana, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Regele mallurilor se joaca de-a Cityville la Timisoara. Cartierul pe care il va construi va costa 220 de milioane de euro

Compania Iulius Management Center, controlat de Iulian Dascalu, supranumit regele mall-urilor din Romania, va investi peste 220 milioane de euro intr-un megaproiect.

Un pilot german de motocros investeste 1,5 milioane de euro intr-un complex rezidential futurist

Un om de afaceri german de origine germana, pilot de motocros, investeste 1,5 milioane de euro intr-un complex rezidential inteligent, in care toate utilitatile vor putea fi comandate de la distanta cu ajutorul unui smartphone.

Iulian Dascalu construieste un ansamblu imobiliar de 220 mil. euro in Timisoara. Cum arata proiectul din vestul tarii

Grupul de companii Iulius, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, va investi 220 de milioane de euro in ansamblul multifunctional Openville din Timisoara, si va cuprinde inclusiv spatii de birouri, cea mai inalta cladire din Romania, de retail si.

Am investit 1,5 milioane de euro intr-o mosie cu herghelie de cai si produse bio

Pensiunea Cai de Vis, situata in comuna Varfu Campului din judetul Botosani, a fost construita incepand din anul 2007 de antreprenorul Vlad Iftime, care a declarat, intr-un interviu acordat ziarului BURSA, ca proiectul a inceput prin infiintarea unui centru de echitatie.

BNR: Balanta de plati a Romaniei a inregistrat, in perioada ianuarie - mai 2015, un deficit de 312 milioane de euro. Datoria externa totala a scazut cu 3 510 milioane euro

Balanta de plati a Romaniei a inregistrat, in perioada ianuarie - mai 2015, un deficit de 312 milioane de euro, in scadere cu 26,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza, marti, Banca.

BCE a majorat finantarea bancilor din Grecia cu 900 milioane euro, la 90 miliarde de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat joi finantarea de urgenta a bancilor din Grecia cu 900 de milioane de euro, la 90 de miliarde de euro, a declarat presedintele Mario Draghi, care se asteapta ca statul elen sa ramburseze luni institutiei o.

Sinteza Zilei. Tun de 144 de milioane euro la Iasi. Gheorghe Nichita, protejat de procurorul corupt Emilian Eva

Tun de 144 de milioane de euro la Iasi. Gheorghe Nichita a accesat fonduri europene in valoare de 144 de milioane de euro pentru infrastructura. Din acesti bani, Nichita ar fi trebuit sa refaca toata sina de.

Ministrul Agriculturii anunta investitii de 550 milioane euro in reteaua de irigatii

Romania va avea pana in 2020 o retea secundara de irigatii, care va acoperi circa 750. 000 de hectare, dupa investitii de aproximativ 550 de milioane de euro, din care 370 de milioane de euro reprezinta fonduri europene, a declarat ministrul.

OMV Petrom investeste aproape 365 milioane euro in productia de gaze din Gorj

OMV Petrom prezinta trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, cu o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite, arata un comunicat remis azi redactiei.

IAR Brasov vrea sa atraga de pe bursa 12 milioane euro pentru modernizarea productiei

Compania de stat pentru reparatii si mentenanta aeronavelor IAR Brasov IARV) ar putea atrage de pe bursa de la Bucuresti 11-12 milioane de euro pentru modernizarea si achizitia unor utilaje, daca va deveni furnizor pentru noua fabrica pe care Airbus Helicopters o va construi in judetul Brasov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )