Libnet.ro
UNICEF

08:30

Guatemala: Fostul dictator Rios Montt, condamnat la 80 de ani de inchisoare pentru genocid si crime de razboi

Adevărul Adevărul,
Guatemala: Fostul dictator Rios Montt, condamnat la 80 de ani de inchisoare pentru genocid si crime de razboi

Justitia din Guatemala l-a condamnat vineri pe fostul dictator Efrain Rios Montt, in varsta de 86 de ani, la o pedeapsa cu inchisoarea de 80 de ani, 50 de ani pentru genocid si 30 de ani pentru crime de razboi. continuă pe Adevărul

Fostul dictator Rios Montt a fost condamnat in Guatemala pentru genocid si crime de razboi

Fostul dictator Efrain Rios Montt, in varsta de 86 de ani, a fost condamnat la 80 de ani de inchisoare de justitia din Guatemala, pentru genocid si pentru crime de razboi, transmite AFP. Efrain Rios Montt a.

Fostul dictator Rios Montt a fost condamnat la 80 de ani de inchisoare pentru genocid si ...

Justitia din Guatemala l-a condamnat vineri pe fostul dictator Efrain Rios Montt, in varsta de 86 de ani, la 80 de ani de inchisoare, 50 pentru genocid si 30 pentru crime de razboi, transmite Mediafax. Actele lui Jose Efrain Rios Montt corespund genocidului . ) iar pedeapsa care ii corespunde trebuie aplicata, a declarat judecatoarea Jazmin Barrios in cursul lecturii verdictului la care acuzatul poate face apel. Imbracat intr-un costum sobru, fostul dictator a ascultat impasibil anuntul .

Guatemala. Fostul dictator Efrain Rios Montt, condamnat la 80 de ani de inchisoare

Justitia din Guatemala l-a condamnat vineri pe fostul dictator Efrain Rios Montt, in varsta de 86 de ani, la 80 de ani de inchisoare, 50 pentru genocid si 30 pentru crime de razboi, relateaza AFP, conform Mediafa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )