Libnet.ro
UNICEF

19:30

Guvernul a adoptat OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile

B1 B1,
Guvernul a adoptat OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile

OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca. continuă pe B1

Guvernul a adoptat OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile

OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca.

VIDEO Miting ACL in fata Guvernului impotriva ordonantei privind MIGRATIA alesilor locali

La mitingul ACL impotriva OUG privind migratia alesilor locali participa aproximativ 250 de persoane, precum si lideri ai PNL si PDL, intre care Teodor Atanasiu, Catalin Predoiu, Mihai Voicu, Rares Manescu, Andrei Chiliman, Sulfina Barbu, Dan Motreanu, Florin Alexe, Sorin Rosca Stanescu, Cristina Pocora.

Opozitia organizeaza joi dimineata, de la ora 10.00, un miting de protest in fata Guvernului, impotriva ordonantei care permite migratia politica

Alianta Crestin-Liberala PNL-PDL) anunta ca joi de la ora 10. 00 organizeaza un miting de protest in fata Guvernului. Liderii ACL, anuntati ca participanti la miting, vor protesta impotriva proiectului de Ordonanta de Urgenta prin care timp de 10 zile e permisa migratia alesilor locali.

Basescu cere Guvernului sa nu adopte OUG care permite transferul primarilor

Presedintele Traian Basescu a cerut, miercuri seara, Guvernului, sa nu adopte ordonanta de urgenta care permite migratia primarilor.

Victor Ciorbea: Analizarea OUG ce permite migratia primarilor, o prioritate pentru Avocatul Poporului

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, joi, ca analizarea ordonantei de urgenta a Guvernului privind migratia alesilor locali va constitui o prioritate pentru institutia pe care o conduce.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

Ordonanta migratiei primarilor, ADOPTATA de Guvern. Ponta: imi asum OUG. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Update 13. 07 - Ordinanta care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul.

Monica Macovei, protest la sediul Avocatului Poporului privind migratia alesilor locali

Monica Macovei, candidat independent la presedintie a cerut public Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta care permite migratia alesilor locali. impreuna cu un grup de.

Ciorbea reactioneaza: Analizarea OUG ce permite migratia primarilor, o prioritate pentru Avocatul Poporului

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, joi, ca analizarea ordonantei de urgenta a Guvernului privind migratia alesilor locali va constitui o prioritate pentru institutia pe care o conduce.

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali: Nu-mi cereti sa fac declaratii si sa ma antepronunt

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost intrebat, miercuri, cum va reactiona institutia cu privire la OUG referitoare la migratia alesilor locali, aratand ca deocamdata discutia e despre lucruri care nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )