Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul aloca 25,8 milioane lei pentru 10 primarii si autoritati judetene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca 25,8 milioane lei pentru 10 primarii si autoritati judetene

Zece primarii si autoritati judetene au primit fonduri totale de 25,8 milioane de lei pentru plata unor obligatii stabilite prin decizii judecatoresti, banii fiind alocati de Guvern din Fondul de rezerva bugetara, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul scoate 25,8 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru a suplimenta bugetele a 10 primarii

Guvernul a decis miercuri, printr-o Hotarare, alocarea suplimentara a sumei de 25,8 milioane de lei pentru plata unor obligatii stabilite, prin decizii judecatoresti, in sarcina a zece unitati administrativ-teritoriale. Potrivit Guvernului, banii provin din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului si vor fi alocati suplimentar sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale in 2015. Tot miercuri, Guvernul a mai decis si alocarea a 2 milioane de lei din fondul de rezerva bugetara Municipiului Satu Mare pentru construirea unui pod.

Am atras fonduri europene de aproape 740 milioane lei pentru judetul Suceava

Judetul Suceava a reusit sa atraga fonduri europene de circa 740 de milioane de lei, in perioada 2007-2013, dupa cum ne-a declarat presedintele Consiliului Judetean, Catalin-Ioan Nechifor. Domnia sa ne-a precizat ca, in acest an, a alocat un buget total de investitii de circa 248,7 milioane de lei, respectiv 12,2 milioane de lei pentru investitiile noi si 206,9 milioane lei pentru investitiile in desfasurare.

Guvernul aloca 2 milioane lei pentru un nou pod peste Somes, in Satu Mare

Guvernul a decis astazi, printr-o Hotarare, suplimentarea bugetului local al Municipiului Satu Mare cu suma de 2 milioane de lei pentru realizarea Poriectului Tehnic si demararea executiei lucrarilor la obiectivul de investitie Pod peste Raul Somes - Amplasament Str. Strandului, arata un comunicat transmis azi redactiei.

Municipiul Deva dispune de 77 milioane lei pentru investitiile din 2015

Primaria Municipiului Deva a alocat 77 de milioane de lei pentru investitiile din acest an, ne-a declarat primarul localitatii, Petru Marginean. Domnia sa ne-a precizat ca suma pentru investitiile in continuare este de 70,4 milioane lei, investitiile noi beneficiaza de 3,3 milioane lei, iar pentru alte cheltuieli de investitii au fost alocate 3,2 milioane lei.

Guvernul a deblocat 15 milioane de lei pentru IMM-uri

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 15 milioane lei, aferenta lunii mai, pentru derularea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 15 milioane de lei reprezinta cea de-a treia transa deblocata in 2015, din fondurile ce urmeaza sa fie repartizate de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor.

Romgaz a semnat cu GDF Suez un contract de 44,4 milioane lei pentru inmagazinarea gazelor

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SNG) a semnat un contract in valoare de 44,44 milioane de lei cu GDF Suez Energy Romania, pentru inmagazinarea subterana a gazelor naturale, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Transport in comun cu hidrobuze pe canalul Bega. Primaria Timisoarei da 11 milioane de lei pentru sapte vaporetto

Primaria din Timisoara vrea sa achizitioneze sapte hidrobuze vaporetto) pentru transportul de agreement si transportul in comun pe canalul Bega si a lansat in urma cu trei zile o licitatie publica in valoare de peste 11 milioane de lei. Potrivit caietului de sarcini, hidrobuzele vor avea o lungime maxima de 20 de metri si vor cicula cu o viteza de 15-25 km/h pe Bega. Edilul Nicolae Robu spune ca, pe langa agreement, cele sapte vaporetto vor fi folosite si la transportul in comun pe axa est-vest, avand in plan un traseu cu noua statii.

Guvernul aloca bani din Fondul de rezerva pentru zece primarii

Guvernul a alocat, din Fondul de rezerva bugetara, 25,8 milioane de lei, catre zece primarii si autoritati judetene pentru plata unor obligatii stabilite prin decizii judecatoresti.

Primaria Sfantu Gheorghe pregateste investitii de 125 milioane lei

Bugetul total de investitii preconizat de Primaria Sfantu Gheorghe in 2015 este de 125,6 milioane lei, urmand ca pentru investitiile in derulare sa fie alocate 115,3 milioane, iar proiectele noi sa beneficieze de circa 10,2 milioane lei, pentru dotari independente si alte cheltuieli, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei.

CEC Bank a incheiat anul 2014 cu profit brut de 13,8 milioane lei

In anul 2014, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 13,8 milioane lei, in conditiile in care datele preliminare la nivelul sistemului bancar releva o pierdere estimata de cca. 4,4 miliarde lei, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )