Libnet.ro
UNICEF

08:00

Guvernul analizeaza un proiect de lege privind conversia creditelor, cu reducere de 15% si garantii de stat

Adevărul Adevărul,
Guvernul analizeaza un proiect de lege privind conversia creditelor, cu reducere de 15% si garantii de stat

Executivul a discutat miercuri, in prima lectura, un proiect de lege referitor la conversia creditelor din valuta in lei, bancile urmand sa acorde un discount de 15% din valoarea in lei dupa conversia imprumutului, pe care statul il va garanta in proportie de 50%, au declarat surse guvernamentale. continuă pe Adevărul

Guvernul a discutat in prima lectura un proiect de lege pentru conversia in lei a creditelor in valuta

Guvernul a discutat miercuri, in prima lectura, un proiect de lege privind conversia in lei a creditelor in valute care s-au apreciat cu peste 50% fata de leu raportat la momentul contractarii creditului, au anuntat surse guvernamentale, potrivit Agerpres. Dupa conversia in lei, banca va acorda un discount de 15% din valoarea rezultata iar statul va asigura garantii pentru 50% din suma.

Guvernul discuta un proiect privind conversia creditelor, cu discount 15% si garantii de stat

Guvernul a discutat, in prima lectura, un proiect de lege referitor la conversia creditelor din valuta in lei, bancile urmand sa acorde un discount de 15% din valoarea in lei dupa conversia imprumutului, pe care statul il va garanta in proportie de.

Guvernul ia in discutie un proiect referitor la conversia creditelor din valuta in lei: Executivul asteapta acordul BNR

Guvernul a discutat miercuri, in prima lectura, un proiect de lege referitor la conversia creditelor din valuta in lei. in baza acestui proiect, bancile vor acorda un discount de 15% din valoarea in lei dupa.

Guvernul vrea un proiect de lege pentru conversia in lei a creditelor in valuta

Guvernul a discutat, miercuri, in prima lectura, un proiect de lege referitor la conversia creditelor din valuta in lei, care s-au apreciat cu peste 50% fata de leu de la momentul acordarii creditului, informeaza Mediafax.

Televiziunea Publica a trimis Guvernului o propunere de proiect de lege pentru acordarea unui ajutor financiar populatiei defavorizate pentru receptia TVR si dupa incetarea emisiei analogice terestre

Televiziunea Romana a inaintat Guvernului Romaniei, marti, 17 martie, o propunere de proiect de lege privind acordarea unui ajutor financiar in vederea stimularii achizitionarii de echipamente de receptie a programelor de televiziune in sistem digital, a anuntat miercuri TVR. Proiectul vizeaza sprijinirea categoriilor defavorizate, stabilite pe criterii sociale, pentru asigurarea dreptului constitutional la informare si dupa data de 16 iunie 2015, cand va fi oprita transmisia analogica terestra in Romania' precizeaza TVR. Aproape 500. 000 de gospodarii din Romania risca sa ramana fara servicii TV de la 17 iunie 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )