Libnet.ro
UNICEF

23:30

Guvernul va aproba Codul Fiscal in perioada 18-25 martie. Ponta: Program mai bun n-are cine sa aiba in Romania

Adevărul Adevărul,
Guvernul va aproba Codul Fiscal in perioada 18-25 martie. Ponta: Program mai bun n-are cine sa aiba in Romania

Proiectul Codului Fiscal va fi discutat din nou de Guvern, de aceasta data in vederea aprobarii, in perioada 18-25 martie, premierul Victor Ponta afirmand ca un program fiscal mai bun decat cel propus de catre Executiv nu are cine sa aiba in Romania. continuă pe Adevărul

Guvernul ar putea aproba Codul Fiscal in 18-25 martie

Proiectul Codului Fiscal va fi discutat din nou de Guvern, pentru aprobare, in perioada 18-25 martie, a anuntat astazi ministrul Finantelor, Darius Valcov, premierul Victor Ponta apreciind ca un program fiscal mai bun decat cel propus de catre Executiv nu are cine sa aiba in Romania, scriu surse din presa.

Proiectele de Cod Fiscal si Procedura Fiscala vor fi discutate de Guvern pentru aprobare, in perioada 18-25 martie

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a anuntat ca proiectele de Cod Fiscal si Procedura Fiscala vor ajunge pe masa Guvernului pentru adoptare in perioada 18-25 martie. Pana atunci vor avea loc o serie de dezbateri pe marginea proiectelor cu parlamentarii si grupurile parlamentare, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca nimeni nu are proiect pe Cod Fiscal mai bun decat cel propus de Guvernul pe care il conduce.

Ponta, despre Codul Fiscal: Program mai bun n-are cine sa aiba in Romania

Proiectul Codului Fiscal va fi discutat din nou de Guvern, de aceasta data in vederea aprobarii, in perioada 18-25 martie. Astfel, premierul Victor Ponta a afirmat ca un program fiscal mai bun decat cel propus de catre Executiv nu are cine sa.

Nicolaescu: Liberalii din Comisia de buget nu vor participa la intalnirea cu Valcov privind Codul fiscal

Actualizare 16:10 Andreea Paul cere demisia lui Ponta si Valcov, din cauza Codului Fiscal Deputatul PNL Andreea Paul a cerut astazi demisia ministrului de Finante, Darius Valcov, si a premierului Victor Ponta, pentru tentativa de a transforma Codul fiscal in instrument politic, scriu surse din presa.

Ponta: Mai bun n-are cine sa aiba in Romania. La ce se refera premierul

Proiectul Codului Fiscal va fi discutat din nou de Guvern, de aceasta data in vederea aprobarii, in perioada 18-25 martie, premierul Victor Ponta afirmand ca un program fiscal mai bun decat cel propus de catre.

VIDEO. Cand va fi trimis spre aprobare noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat la debutul sedintei de Guvern de miercuri ca masurile din noul Cod Fiscal pot fi implementate, iar ministrul Finantelor, Darius Valcov, l-a anuntat, in acest context, ca proiectul Codului Fiscal va fi din nou prezentat Guvernului spre aprobare intre 18 si 25 martie.

Ionut Dumitru: Codul Fiscal propune stimuli puternici pe partea de cerere, Romania a mai vazut acest film inainte de criza. Ar trebui incurajata munca

Romania are nevoie mai degraba de stimuli de relaxare fiscala pe parte de oferta, prin reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS), nu de stimularea puternica a cererii prin taierea TVA si accizelor, care va aduce noi dezechilibre in economie, a declarat, astazi, Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

Codul Fiscal si lucrarea bunului Dumnezeu: Ponta, lasa-l pe Mantuitor sa lucreze prin fapta Preafericitului, caruia ii merg afacerile ca unse

Reprezentanti ai IMM i-au cerut premierului Ponta sa reanalizeze ideea impozitarii trimestriale a microintreprinderilor fara angajati cu 3% din cifra de afaceri + 1. 530 lei, din proiectul Codului Fiscal, Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )