Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul va aproba hotararea privind exproprierile necesare pentru construirea liniei de metrou pana la Otopeni

Hotnews Hotnews,
 Guvernul va aproba hotararea privind exproprierile necesare pentru construirea liniei de metrou pana la Otopeni

Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de hotarare privind declansarea procedurilor de expropriere necesare pentru construirea liniei de metrou pana la Otopeni, a anuntat premierul Mihai Tudose. continuă pe Hotnews

UPDATE Guvernul a aprobat hotararea privind exproprierile necesare pentru construirea liniei de metrou pana la Otopeni

Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de hotarare privind declansarea procedurilor de expropriere necesare pentru construirea liniei de metrou pana la Otopeni, a anuntat premierul Mihai Tudose. UPDATE Guvernul a aprobat declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata care se afla pe coridorul de expropriere al Magistralei 6 de metrou 1 Mai - Otopeni, etapa necesara pentru inceperea lucrarilor de realizare a obiectivului.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Vom face demersurile necesare pentru constructia celor trei spitale regionale

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a asigurat-o pe Corina Cretu, comisar european, ca ministerul pe care il conduce va face toate demersurile necesare pentru construirea a trei spitale regionale sa inceapa cat mai repede in cursul anului 2018.

UPDATE Guvernul a aprobat privind acordarea burselor pentru medicii rezidenti

Guvernul va aproba in sedinta de joi un proiect de act normativ care permite acordarea burselor pentru medicii rezidenti, a anuntat premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei. Pe ordinea de zi a sedintei de guvern se afla un proiect de ordonanta pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului. UPDATE Guvernul a aprobat Ordonanta prin care bursele medicilor rezidenti vor fi platite in continuare la nivelul de 670 de lei lunar.

Florian Bodog: S-a facut o estimare a cheltuielilor necesare pentru a porni productia de vaccinuri la Institutul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, joi, ca a fost facuta o estimare a cheltuielilor necesare pentru pornirea productiei de vaccinuri la Institutul Cantacuzino.

Guvernul va aproba actul normativ privind acordarea burselor pentru medicii rezidenti

Guvernul va aproba in sedinta de joi un proiect de act normativ care permite acordarea burselor pentru medicii rezidenti, a anuntat premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei. Pe ordinea de zi a sedintei de guvern se afla un proiect de ordonanta pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului.

Adjunctul Theresey May: Guvernul britanic este increzator ca Parlamentul va aproba Legea privind abrogarea legislatiei Uniunii Europene

Guvernul britanic este increzator ca va obtine aprobarea Parlamentului pentru Legea necesara inceperii procesului de inlocuire a legislatiei Uniunii Europene cu cea britanica.

Guvernul SUA aloca 65 mil. dolari pentru crearea unei interfete computer-creier cu dublu sens

Guvernul american, prin agentia DARPA, a alocat 65 de milioane de dolari unui program care are ca scop crearea unui interfete intre computer si creierul uman, care da duca la comunicarea in ambele sensuri, transmite News. ro.

Municipiul Bucuresti nu are competente privind demararea procedurilor pentru demolarea Cathedral Plaza

Municipiul Bucuresti nu are competente in ceea ce priveste demararea procedurilor pentru demolarea cladirii Cathedral Plaza, transmite Primaria Capitalei, care precizeaza ca atributiile privind avizarea desfiintarii imobilului revin exculsiv Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice si proprietarului Cathedral Plaza.

PMB sustine ca nu are competente privind demararea procedurilor pentru demolarea Cathedral Plaza

Municipiul Bucuresti nu are competente in ceea ce priveste demararea procedurilor pentru demolarea cladirii Cathedral Plaza, transmite Primaria Capitalei, care precizeaza ca atributiile privind avizarea desfiintarii imobilului revin exculsiv Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice si proprietarului Cathedral Plaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )