Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvernul va aproba un proiect de OUG privind accelerarea investitiilor in infrastructura

Hotnews Hotnews,
 Guvernul va aproba un proiect de OUG privind accelerarea investitiilor in infrastructura

Guvernul va aprobat miercuri un proiect de ordonanta de urgenta care clarifica si simplifica procedurile de obtinere a autorizatiilor necesare lucrarilor de infrastructura, a anuntat premierul Dacian Ciolos. Acesta a precizat ca Ministerul Transporturilor va avea un instrument legislativ care sa permita accelerarea unor investitii in curs de realizare. continuă pe Hotnews

OUG privind infrastructura - un instrument la indemana MT pentru accelerarea unor investitii

Ordonanta de urgenta privind proiectele de infrastructura, aflata pe agenda sedintei Executivului, va clarifica si simplifica procedurile privind obtinerea autorizatiilor si avizelor necesare derularii unor astfel de lucrari si va pune la dispozitia Ministerului Transporturilor un instrument care sa permita accelerarea unor investitii in curs, dar si eficientizarea activitatii CNADNR, a anuntat premierul Dacian Ciolos.

Decizia CCR si OUG privind interceptarile, publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la neconstitutionalitatea dispozitiilor privind efectuarea supravegherii tehnice de alte organe specializate ale statului a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. De asemenea, luni seara, si OUG privind privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata in Monitorul Oficial.

Basescu despre OUG privind interceptarile: Foarte probabil, daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos vor fi majore

Fostul presedinte Traian Basescu se intreaba daca este constitutionala OUG privind interceptarile, spunand ca exista doua articole din Constitutie care fi vor exploatate la sange de catre avocati si foarte probabil daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos prin avizarea in CSAT, respectiv aprobarea in Guvern, vor fi majore.

Basescu arata care este meritul OUG privind interceptarile

Presedintele Miscarii Populare si fostul sef de stat, Traian Basescu, a atras atentia, pe Facebook, ca Ordonanta de Urgenta privind interceptarile poate fi neconstitutionala, insa inchide gura acelora care in mod mincinos trimbitau incheierea luptei anticoruptie din cauza CCR.

OUG privind interceptarile, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial, transmite Agerpres.

Decizia CCR si OUG privind interceptarile au fost publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitateaprevederii din Codul de procedura penala potrivit careia supravegherea tehnica poate fi efectuata de alte organe specializate ale statului decat organul de cercetare penala sau lucratorii specializati din cadrul politieia fost publicata in Monitorul Oficial.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )