Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul va avea o problema sa acopere 17 miliarde de lei in bugetul pentru 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va avea o problema sa acopere 17 miliarde de lei in bugetul pentru 2015

Negocierile Guvernului cu FMI pe bugetul anului 2015 vor fi extrem de dificile pentru ca trebuie acoperit un deficit de circa 15-17 miliarde lei in urma recentelor masuri, care conduc la o crestere importanta de cheltuieli, apreciaza Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Consiliului Fiscal: Guvernul va avea de acoperit pentru anul viitor un deficit de venituri de 15-17 miliarde de lei

Guvernul va trebui sa demonstreze FMI ca are resurse sa acopere anul viitor un gol de venituri de 15-17 miliarde lei, care provine atat din reducerea deficitului bugetar, cat si din masurile legislative adoptate in ultimele luni, a declarat joi Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, citat de Mediafax.

Dumitru, CF: Deficitul de venituri pe care Guvernul il va avea de acoperit in 2015, de 15-17 mld. lei

Guvernul va trebui sa acopere in 2015 un gol de venituri de 15-17 miliarde lei si sa arate FMI sursele. Acest deficit de venituri provine atat din reducerea deficitului bugetar, cat si din masurile legislative adoptate in ultimele luni, a declarat joi.

Sistemul nostru bancar va incheia anul cu pierderi de peste 2 miliarde lei

Sistemul bancar din tara noastra a intrat pe pierdere, la finalul lunii septembrie inregistrand un minus de 1,6 miliarde lei, dupa cum ne-a spus Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Domnia sa ne-a precizat, in cadrul unui interviu, ca bancile vor incheia acest an cu pierderi de peste 2 miliarde lei, care se datoreaza provizioanelor masive facute in acest an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )