Libnet.ro
UNICEF

22:30

Guvernul cere derogari de la acordul cu FMI, desi a ratat mai mult de jumatate din angajamente

B1 B1,
Guvernul cere derogari de la acordul cu FMI, desi a ratat mai mult de jumatate din angajamente

Guvernul a solicitat derogari de la acordul cu Fondul Monetar International FMI), asta desi a ratat mai mult de jumatate din angajamentele asumate in negocierile cu institutia internationala, potrivit. continuă pe B1

Guvernul cere derogari la acordul cu FMI desi a ratat mai mult de jumatate din angajamentele asumate

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI, inclusiv tinta arieratelor, dar solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte inchiderea cu succes a acordului, transmite Mediafax.

Guvernul cere cere derogari la acordul cu FMI. Ce am realizat si ce am ratat

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI si solicita derogari din partea institutiei financiare astfel incat Consiliul Director, care se va reuni la 26 iunie, sa accepte inchiderea cu succes a acordului, scrie Mediafax.

Guvernul a ratat MAI MULT DE JUMATATE din angajamentele cu FMI.

Guvernul a ratat mai mult de jumatate dintre angajamentele asumate in negocierile cu FMI si solicita derogari din partea institutiei financiare, relateaza Mediafax. Romania a indeplinit, conform scrisorii de intentie transmise de Guvern catre FMI in aceasta saptamana, inainte de ultima evaluare a acordului in board-ul Fondului, si obtinuta de MEDIAFAX, doar doua dintre cele cinci criterii de performanta cantitative si tot doua dintre cele cinci tinte indicative stabilite pentru finele lunii .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )