Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul decide AZI cresterea salariilor medicilor cu 25%

România Liberă România Liberă,
Guvernul decide AZI cresterea salariilor medicilor cu 25%

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor . continuă pe România Liberă

Majorarea salariilor medicilor cu 25%, pe masa Guvernului in sedinta de miercuri

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor .

Liderii sindicatului SANITAS care au negociat cu guvernul marirea cu 25% a salariilor medicilor castiga 28.105 lei, respectiv 12.680 lei lunar

Liderii sindicatului SANITAS care au negociat cu guvernul marirea cu 25% a salariilor medicilor de la 1 octombrie au, conform declaratiilor de avere, salarii lunare de 28. 105 RON Leonard Barascu-presedinte .

Elena Udrea ataca guvernul Ponta: Marirea salariilor medicilor nu rezolva problemele din sistemul sanitar

Elena Udrea gaseste motive sa critice guvernul Ponta si cand il lauda. intr-o postare pe Facebook, deputatul recunoaste ca marirea salariilor medicilor cu 25% este o masura buna, dar spune ca executivul.

Coalitia pentru Educatie: Cresterea salariilor profesorilor nu e suficienta fara cea a calitatii educatiei

Coalitia pentru Educatie solicita Guvernului si sindicatelor ca negocierile pe teme salariale sa fie insotite si de discutii privind masuri care sa conduca la dezvoltarea profesionala a cadrelor didactice si la cresterea calitatii educatiei.

Deputat PNL: Adoptarea Codului Fiscal si cresterea salariilor alesilor natiunii pot amaneta viitorul economic si financiar al Romaniei. Politicienii sa dea un exemplu de moderatie

Deputatul PNL Radu Zlati sustine ca parlamentarii ar trebui sa evite majorarea veniturilor proprii pana la implementarea unei noi Legi a Salarizarii Unitare. Cresterea indemnizatiilor alesilor ar putea sa un.

Guvernul A DECIS cresterea TUTUROR SALARIILOR din Sanatate cu 25%

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor.

Ponta: Cresterea veniturilor medicilor trebuie dublata de reforme in sistem

Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de guvern in care urmeaza sa se aprobe ordonanta de urgenta privind cresterea cu 25% a salariilor din sistemul sanitar, ca majorarea veniturilor medicilor trebuie sa fie dublata de reforme si ca.

Elena Udrea, despre marirea salariilor medicilor: O decizie buna, dar cu aceasta solutie punctuala nu se rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc

Elena Udrea este de parere ca mjorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% nu va rezolva problemele stringente ale acesui sector. Fostul ministru sustine ca Guvernul trebuie sa implementeze o Lege a.

Liderii de sindicat care au negociat majorarea salariilor medicilor cu 25% au indemnizatii de mii de euro pe luna

Liderii sindicatului Sanitas care au negociat majorarea salariilor medicilor cu 25% au venituri lunare de pana la 15 ori mai mari decat salariul pe care il va avea un medic rezident dupa indexarea de la 1 octombrie. Conform unor declaratii de avere.

Ordonanta privind cresterile salariilor medicilor, discutata astazi in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din Sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, va fi discutata astazi, in sedinta de Guvern. Victor Ponta i-a cerut ministrului Sanatatii,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )