Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul elen, increzator ca Grecia va ramane in zona euro

România Liberă România Liberă,
Guvernul elen, increzator ca Grecia va ramane in zona euro

Grecia nu crede ca partenerii sai europeni o vor lasa sa iasa din zona euro, a declarat sambata ministrul elen de finante Yanis Varoufakis, in contextul in care guvernul grec si creditorii sai poarta negocieri intense in incercarea de a ajunge la o intelegere privind finantarea Atenei. continuă pe România Liberă

Ministrul grec de Finante: Nu cred ca UE ne va lasa sa iesim din zona euro

Grecia nu crede ca partenerii sai europeni o vor lasa sa iasa din zona euro, a declarat sambata ministrul elen de finante Yanis Varoufakis, in contextul in care guvernul grec si creditorii sai poarta.

Ministrul elen de Finante, despre iesirea Greciei din zona euro: Nu cred ca vreun birocrat sau politician european sensibil va merge pana la capat

Ministrul elen de Finante Yanis Varoufakis a declarat sambata ca Grecia nu crede ca partenerii sai europeni o vor lasa sa iasa din zona euro, informeaza BBC. Declaratiile ministrului vin in contextul im.

Grecia, la un pas de faliment. Propunerile de reforme prezentate de guvernul elen creditorilor externi, respinse de Bruxelles

Grecia se apropie cu pasi repezi de faliment, dupa ce noile propuneri de reforme prezentate de guvernul elen creditorilor externi au fost respinse de Bruxelles. Grecii trebuie sa isi puna ordine in buget si sa.

Bilantul BCE si al bancilor centrale nationale din zona euro a ajuns la 2.428 de miliarde de euro

Bilantul Bancii Centrale Europene si al bancilor centrale nationale din zona euro a crescut cu 11,66 miliarde de euro noua miliarde de lire sterline) in saptamana incheiata pe 5 iunie, pana la 2. 428 de miliarde de euro, arata datele publicate, marti, de BCE, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Peste 51% dintre germani doresc iesirea Greciei din zona euro

Un sondaj realizat vineri in Germania arata ca peste 51% dintre germani doresc iesirea Greciei din zona euro, iar 70% dintre respondenti s-au opus oricarei concesii suplimentarea fata de Atena din partea Uniunii Europene, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )