Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Guvernul va aplica, incepand cu anul viitor, TVA de 9% si pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul ca sportul este un fenimen social si economic care prezinta un grad inalt de interes pentru populatie, releva proiectul actualizat al. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul va introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Guvernul va aplica, incepand cu anul viitor, TVA de 9% si pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul ca sportul este un fenomen social si economic care prezinta un grad inalt de interes pentru populatie, releva proiectul actualizat al Codului Fiscal, informeaza Mediafax.

Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Guvernul va aplica, incepand cu anul viitor, TVA de 9% si pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul ca sportul este un fenimen social si economic care prezinta un grad inalt de interes pentru populatie, potrivit documentului actualizat al Codului Fiscal obtinut de Mediafax.

Proiectul actualizat al Codului Fiscal: TVA va fi redusa la 9% si pentru lapte, oua, animale, pasari vii si pentru accesul la evenimentele sportive

Lista produselor pentru care Guvernul promite TVA de 9%, si care a inclus initial doar painea, carnea, pestele, legumele si fructele, a fost extinsa prin includerea si altor produse, precum lapte, oua, animale si pasari vii, releva proiectul actualizat de Cod Fiscal obtinut de Mediafax. De asemenea, potrivit documentului, Guvernul va introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )