Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare.

România Liberă România Liberă,
Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare.

Guvernul isi va angaja marti raspunderea in fata Parlamentului asupra proiectului de lege privind descentralizarea, informeaza Agerpres. Citeste si: Monica Macovei: Descentralizarea lui Dragnea este doar un cadou pentru baronii USL Proiectul prevede ca sanatatea, agricultura, mediul, invatamantul preuniversitar, cultura, tineretul si sportul, precum si turismul vor trece in subordinea autoritatilor locale, in timp ce Politia, agentia de prestatii sociale, cinematografele si porturile vor . continuă pe România Liberă

Ungureanu sustine motiunea PDL pe Legea descentralizarii.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat ca va sprijini motiunea de cenzura initiata de PDL pe Legea descentralizarii, transmite Mediafax. Citeste si: Guvernul isi angajeaza marti raspunderea pe descentralizare Evident ca voi sustine depunerea unei motiuni de cenzura. Imi pare rau ca abia acum PDL intelege rostul unei motiuni de cenzura, eu am propus una mai de mult si PDL s-a codit atunci si s-a pierdut in felul acesta o prima ocazie. Sper sa valorificam aceasta noua ocazie, a .

PDL ameninta Executivul cu motiune de cenzura pe descentralizare.

UPDATE: PDL va depune o motiune de cenzura pe Legea descentralizarii, dupa ce Executivul isi asuma, marti, raspunderea in Parlament, a anuntat, luni, purtatoarea de cuvant a formatiunii, Adriana Saftoiu. Totodata, Saftoiu a anuntat ca liderii PDL vor incepe negocieri cu reprezentantii PPDDD, UDMR si PNL, pentru sustinerea motiunii de cenzura. Purtatoarea de cuvant a PDL a anuntat ca democrat-liberalii nu mai depun amendamente la un proiect de lege neconstitutional. --- PDL va ataca la .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )