Libnet.ro
UNICEF

00:08

Guvernul a majorat bugetul Ministerului Culturii cu aproape 5 milioane de lei

B1 B1,
Guvernul a majorat bugetul Ministerului Culturii cu aproape 5 milioane de lei

Guvernul a majorat bugetul Ministerului Culturii cu aproape 5 milioane de lei, suplimentarea fiind decisa in cadrul sedintei de guvern de miercuri. Banii, in suma totala de 4,9 milioane lei, au fost alocati. continuă pe B1

Bugetul Ministerului Culturii, majorat cu aproape 5 milioane lei

Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, o suplimentare de 4,9 milioane lei pentru bugetul Ministerului Culturii, in vederea organizarii, de catre Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR), a expozitiei Comorile Romaniei in China, transmit surse din presa.

Bugetul Ministerului Culturii, majorat de Guvern cu aproape 5 mil. ...

Bugetul Ministerului Culturii a fost suplimentat de Guvern cu aproape 5 milioane lei pentru organizarea de catre Muzeul National de Istorie al Romaniei a expozitiei Comorile Romaniei in China, potrivit Mediafax. Suplimentarea bugetara a fost decisa in sedinta de miercuri a Guvernului. Citeste si: GALERIE FOTO: Prima Doamna a SUA a invatat caligrafia de la Prima Doamna a Chinei Banii, in suma totala de 4,9 milioane lei, au fost alocati din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia .

Loto 6/49. Premiul cel mare la Joker este de aproape 2 milioane de euro

Astazi au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Reportul la Joker este de aproape 2 milioane de euro.

Hidroelectrica a vandut energie de aproape patru milioane de lei

Hidroelectrica a reusit sa mai vanda energie in valoare totala de aproape patru milioane de lei pe piata PCCB a OPCOM pentru luna iunie a acestui an.

Patriarhie: Costul lucrarilor la Catedrala Mantuirii, aproape 80 milioane euro in stadiul rosu-gri

Costul lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului pana la stadiul rosu-gri, adica pentru finalizarea constructiei, fara tencuiala, dar cu geamuri si usi, este de aproximativ 80 de milioane de euro, anunta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )