Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul recunoaste oficial esecul Oltchim. Ponta: Privatizarea se reia la anul..

România Liberă România Liberă,
Guvernul recunoaste oficial esecul Oltchim. Ponta: Privatizarea se reia la anul..

Privatizarea Oltchim a esuat la doar trei zile dupa ce Dan Diaconescu a fost declarat castigatorul licitatiei organizate de Ministerul Economiei. Contractul intre Dan Diaconescu si statul roman nu a mai fost semnat ieri, asa cum fusese convenit anterior, si, tot ieri, premierul Victor Ponta a anuntat ca Executivul pe care il conduce pregateste reluarea procesului de privatizare la inceputul lui 2013. Intre timp, la Ramnicu Valcea muncitorii de la Oltchim incep sa se indoiasca de intentiile . continuă pe România Liberă

Ponta: Privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor. Asa-zisul castigator nu a avut bani

57 Premierul a declarat ca privatizarea combinatului de la RM. Valcea a devenit o miza politica. 28 Dan Diaconescu neaga cu vehementa existenta unor intelegeri intre el si reprezentantii PDL in privinta combinatului Oltchim. 40 Adriean Videanu: Cerem demisia guvernului Ponta --------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta acuza o intelegere oculta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim ------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim -------------------- *UPDATE 12. 00 Dan Diaconescu pleaca de la sediul Ministerului Economiei la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde va asista la procesul in care este judecat pentru santajarea unor persoane de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV. 22 Dan Diaconescu este asteptat sa iasa din Ministerul Economiei de la negocierile pentru semnarea contractului ---------------- *UPDATE 10. 20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )