Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul sesizeaza DNA pentru contractul acordat Romstrade la Transalpina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul sesizeaza DNA pentru contractul acordat Romstrade la Transalpina

Guvernul a anuntat ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru posibile fapte de natura penala in acordarea catre compania Romstrade a contractului de proiectare si executie a unui tronson din DN 67C Transalpina, precum si in derularea ulterioara a lucrarilor, neregulile fiind prezentate de Executiv dupa o verificare efectuata de Corpul de Control al Prim-Ministrului la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul sesizeaza DNA pentru contractul acordat Romstrade la Transalpina

Guvernul a anuntat miercuri ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru posibile fapte de natura penala in acordarea catre compania Romstrade a contractului de proiectare si executie a unui tronson din DN 67C Transalpina, precum si in derularea ulterioara a lucrarilor.

Guvernul anunta ca sesizeaza DNA pentru contractul acordat Romstrade la Transalpina

Guvernul va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru posibile fapte de natura penala in acordarea catre compania Romstrade a contractului de proiectare si executie a unui tronson din DN 67C Transalpina, precum si in derularea ulterioara a lucrarilor.

Guvernul anunta ca sesizeaza DNA pentru contractul acordat Romstrade la Transalpina

Guvernul va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru posibile fapte de natura penala in acordarea catre compania Romstrade a contractului de proiectare si executie a tronsonului DN 67C Bengesti-Sebes, km 0 - km 148 Transalpina), precum si in derularea ulterioara a lucrarilor.

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, audiat de procurorii DNA pentru fapte de coruptie

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), urmand sa fie pus sub invinuire in dosarul in care este acuzat de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

Ofiter de frontiera, retinut de DNA pentru coruptie

Un ofiter din cadrul Politiei de Frontiera Husi, a fost retinut de procurorii DNA, sub acuzatia de sprijinire a unui grup de contrabanda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )