Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvernul vrea sa introduca o taxa pe PUNCT RO

Antena3 Antena3,
Guvernul vrea sa introduca o taxa pe PUNCT RO

Guvernul ne taxeaza si virtual. De anul viitor, cine vrea sa aiba site cu terminatia . ro trebuie sa plateasca in fiecare an pentru reinnoire. Vestea a incins deja Internetul. Cine vrea domeniu romanesc va. continuă pe Antena3

Guvernul vrea inca o taxa: pe domeniile .ro.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI) a publicat, pe pagina sa de Internet, un proiect de Hotarare prin care se va introduce o taxa anuala pentru domeniile . ro. Pana acum, un domeniu de Internet se cumpara, pentru totdeauna, cu aproximativ 170 de lei 51,26 dolari, plus TVA). Cuantumul taxelor va fi stabilit prin hotarare de ministru, potrivit proiectului. Taxa anuala va putea fi platita in avans pentru cel mult doi ani. In nota de fundamentare se arata ca aceasta este .

Traian Basescu: Guvernul vrea sa introduca acciza pentru a-si dirija banii pentru alegerile electorale din 2014 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre decizia sa de a refuza acciza la carburanti, spunand ca este doar un furt de bani pentru a acoperi cheltuielile de la alegerile electorale din 2014. Victor.

HARTA Strategia de autostrazi pana in 2018: Guvernul vrea mai multe autostrazi mici, printre care si una care sa lege Bucuresti de Alexandria - fieful lui Liviu Dragnea, in loc sa finalizeze coridorul european de la Sibiu la Pitesti

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in Parlament, strategia nationala pentru constructia de autostrazi pana in 2018. Unim practic toate regiunile istorice si asiguram iesirile la granitele spre Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat Ponta. Planurile prezentate de premier indica faptul ca prin fondurile europene neambursabile alocate coridoarelor prioritare europene, guvernul opteaza pentru mai multe tronsoane de autostrada in zone precum Craiova - Calafat sau Bucuresti - Alexandria fieful vicepremierului Liviu Dragnea), in loc sa completeze si sa finalizeze coridorul prioritar Sibiu - Pitesti, care ar lega Capitala si orasul-port Constanta de autostrazile din UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )