Libnet.ro
UNICEF

05:30

Guvernul vrea sa modifice programul Prima masina

România Liberă România Liberă,
Guvernul vrea sa modifice programul Prima masina

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un proiect de hotarare referitoare la programul Prima masina. continuă pe România Liberă

Programul Prima Masina se modifica

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un proiect de hotarare referitoare la programul Prima masina, scrie Romania Libera. Noul act normativ va completa normele de aplicare a.

Programul Prima masina a fost corelat cu programul Rabla

Voucherele obtinute prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla) vor putea fi utilizate drept avans pentru achizitionarea unui autoturism nou prin Programul Prima masina, se arata intr-o Hotarare adoptata miercuri de Guvern. Actul normativ coreleaza cele doua programe guvernamentale.

Guvern: Programul Prima masina, corelat cu Rabla

Voucherele obtinute prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla) vor putea fi utilizate drept avans pentru achizitionarea unui autoturism nou prin Programul Prima masina, stabileste o Hotarare adoptata astazi de Guvern.

Decizie in Guvern: Programul Prima masina, corelat cu Rabla

Voucherele obtinute prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national Rabla) vor putea fi utilizate drept avans pentru achizitionarea unui autoturism nou prin Programul Prima.

Guvernul vrea sa stimuleze cumpararea de autoturisme noi

Guvernul ar putea discuta in sedinta de miercuri un proiect de hotarare pentru completarea Normelor de aplicare a Ordonantei de urgenta privind aprobarea Programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, cu modificarile si completarile ulterioare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )