Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul vrea sa plafoneze contributiile la sanatate pentru persoanele care castiga bani din chirii

B1 B1,
Guvernul vrea sa plafoneze contributiile la sanatate pentru persoanele care castiga bani din chirii

Vesti pentru romanii care obtin venituri din chirii. Guvernul USL vrea sa plafoneze contributiile la sanatate pentru persoanele care castiga bani din chirii la cel mult 5 salarii medii brute pe. continuă pe B1

Guvernul vrea sa modifice legislatia agricola pentru a stimula investitiile in sectorul de irigatii

Afirmatia apartine secretarului de stat in Ministerul Agriculturii Daniel Botanoiu, la Conferinta Mediafax Talks about Sustainable Agriculture, care s-a desfasurat, miercuri, in judetul Braila. Asa se face ca este readusa in discutie investitia Siret-Baragan.

STUDIU. Specialistii pneumologi atrag atentia ca persoanele care sforaie sunt un pericol la volan

Specialistii pneumologi de la Marius Nasta au calculat ca, dintre soferii romani, aproximativ 300. 000 sufera de sindromul de somnolenta severa in timpul zilei, cauzat de afectiunile respiratorii care nu-i lasa sa se odihneasca noaptea. Efectul este unul periculos si pentru cei din jur: acesti bolnavi pot cauza accidente rutiere grave daca adorm la volan.

STUDIU Specialistii pneumologi atrag atentia ca persoanele care sforaie sunt un pericol la volan

Specialistii pneumologi de la Marius Nasta au calculat ca, dintre soferii romani, aproximativ 300. 000 sufera de sindromul de somnolenta severa in timpul zilei, cauzat de afectiunile respiratorii care nu-i lasa sa se odihneasca noaptea.

Vesti PROASTE pentru cei care calatoresc cu TRENUL. ...

Preturile biletelor de tren vor creste diferentiat de la 1 septembrie, cu pana la 10%, masura fiind aprobata prin ordin al conducerii Ministerului Transporturilor, luand in calcul evolutia inflatiei si majorarea din ultimii doi ani a unor costuri ale CFR Calatori, cu combustibili, energie sau piese, potrivit Mediafax. Pentru rutele scurte parcurse de trenurile Regio), cresterea va fi operata prin rotunjirea tarifului la 50 bani sau la leu, prin majorari cu valori cuprinse intre 10 bani si 50 .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )