Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gwen Stefani este insarcinata pentru a treia oara

B1 B1,
Gwen Stefani este insarcinata pentru a treia oara

Gwen Stefani, cantareata si actrita americana, este insarcinata pentru a treia oara de la mariajul din anul 2002 cu muzicianul Gavin Rossdale. in varsta de 43 de ani, Gwen are doi copii, unul de 5. continuă pe B1

VIDEO Gwen Stefani va deveni mamica pentru a treia oara

Gwen Stefani, cantareata si actrita americana, este insarcinata pentru a treia oara de la mariajul din 2002 cu muzicianul Gavin Rossdale, scrie Daily Mail.

Oana Roman este insarcinata! Se va marita dupa ce va naste!

Oana Roman este insarcinata si va aduce pe lume un copil in luna februarie a anului viitor. Fosta prezentatoare a emisiunii Drept la tinta de la Kanal D se afla in cea de-a treia luna de sarcina si marturiseste ca se va marita cu iubitul ei, Marius, dupa ce vor deveni parinti. Continue reading .

Oana Roman este insarcinata: Nu am luat mult in greutate, doar vreo trei kilograme

Oana Roman este insarcinata. Fiica lui Petre Roman a facut anuntul in cadrul unei emisiuni televizate, alaturi de Marius, iubitul ei de 9 luni. Am aflat pe la inceputul verii aceasta veste minunata pe care o.

Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata si va naste in martie 2014

Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata si urmeaza sa nasca in martie 2014, a anuntat marti Curtea regala suedeza. Printesa Madeleine si Chris ONeill au marea bucurie sa anunte ca asteapta .

Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata si va naste in 2014

Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata si urmeaza sa nasca in martie 2014, a anuntat marti Curtea regala suedeza. Printesa Madeleine si Chris ONeill au marea bucurie sa anunte ca asteapta .

Aurelian Soric incearca pentru a treia oara sa devina avocat

In ultimii doi ani, fostul sef al Politiei Neamt mai are la activ doua tentative de a intra in avocatura si o incercare esuata de a deveni judecator.

Radu Tudor: Visinescu are atatea pacate pe constiinta incat nici un act de justitie nu este suficient pentru a face dreptate mortilor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, intr-o interventie telefonica la Se intampla in Romania, punerea sub acuzare a tortionarului Alexandru Visinescu pentru crime contra umanitatii, in dosarul privind.

Chiriches este incert pentru dubla cu Ungaria si Turcia

Fundasul Vlad Chiriches este tinut sub observatie de selectionerul Victor Piturca si ar putea lipsi cel putin de la prima partida din dubla care urmeaza in preliminariile Cupei Mondiale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )