Libnet.ro
UNICEF

17:31

Gyorgy Frunda: UDMR trebuie sa intre la guvernare cu spatele drept. in opozitie nu poate oferi nimic

Antena3 Antena3,
Gyorgy Frunda: UDMR trebuie sa intre la guvernare cu spatele drept. in opozitie nu poate oferi nimic

Frunda Gyorgy considera ca UDMR trebuie sa intre la guvernare cu spatele drept, pentru ca in opozitie nu poate oferi nimic judetelor locuite in majoritate de maghiari, iar Uniunea nu va avea niciun viitor. continuă pe Antena3

Frunda: UDMR trebuie sa intre la guvernare cu spatele drept

Frunda Gyorgy considera ca Uniunea Democrata Maghiara din Romania UDMR) trebuie sa intre la guvernare cu spatele drept, pentru ca in opozitie nu poate oferi nimic judetelor locuite in majoritate de maghiari, iar UDMR nu va avea niciun viitor intr-o lume suprapolitizata, conform Antena3. ro.

Gyorgy Frunda: UDMR a platit pretul guvernarii. Maghiarii au votat la alegeri Partidul Popular Maghiar

Liderul UDMR Gyorgy Frunda a declarat sambata, la Targu Mures, ca Uniunea a platit pretul guvernarii trecute, in care s-au adoptat masuri de austeritate, aratand ca UDMR doreste sa intre la guvernare.

UDMR il plange pe Gyorgy Frunda.

Chiar daca Partidul Popular Maghiar din Transilvania PPMT) nu a trimis pe nimeni in Parlamentul Romaniei, totusi noua formatiune maghiara a reusit sa fure cateva voturi de la UDMR. Potrivit oficialilor celui mai important partid al minoritatii maghiare din Romania, esecul pe care l-a inregistrat Gyorgy Frunda, un membru marcant in istoria UDMR, la alegerile parlamentare de saptamana trecuta a fost cauzat si de simpla prezenta a PPMT pe listele electorale. Parlamentar permanent inca din 1990, .

Ungureanu: UDMR trebuie sa-si asume orice consecinte privind participarea la guvernare.

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, vineri, ca UDMR trebuie sa-si asume orice consecinte in cazul participarii, ca membru al PPE, la guvernare alaturi de USL, pentru ca ar arunca un semn de intrebare asupra legitimitatii ideologice, potrivit Mediafax. Intrebat, intr-o conferinta de presa la PDL Arad, cum comenteaza eventuala participare a UDMR la guvernare alaturi de USL, avand in vedere ca Uniunea este membra a PPE, Ungureanu a raspuns ca este o .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )