Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un hacker a declansat toate cele 156 de sirene de urgenta din orasul Dallas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un hacker a declansat toate cele 156 de sirene de urgenta din orasul Dallas

Un hacker a declansat toate cele 156 de sirene de urgenta din orasul Dallas, care au functionat fara intrerupere timp de 90 de minute in noaptea de vineri spre sambata. Reprezentantii municipalitatii au spus ca aceasta a fost cea mai mare bresa de securitate cunoscuta vreodata care a afectat un sistem de avertizare sonora, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Un hacker a declansat toate sirenele de urgenta din Dallas. Ironii pe Twitter: Go home, Dallas, Youre drunk!

Un hacker a declansat toate cele 156 de sirene de urgenta din orasul Dallas, care au functionat fara intrerupere timp de 90 de minute in noaptea de vineri spre sambata, informeaza Digi24.

Documentaria.ro - Un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania

Documentaria. ro - o platforma dedicata fotografiei documentare in mediul online romanesc - lanseaza un proiect non-profit prin care sa publice un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania, impreuna cu o interpretare sociologica a manifestarilor de strada din ultimul deceniu.

Recenziile false invadeaza cele mai populare aplicatii din Google Play

Google se confrunta cu o noua problema, iar de aceasta data recenziile false la aplicatiile din Google Play sunt cele care-i pun bete in roate companiei. Google ne aduce in fata o noua problema, care nu face decat sa ne trezeasca neincrederea in mediul online. Cand vine vorba de descarcarea aplicatiilor, feedback-ul oferit de utilizatori nu [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )