Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile

Playtech Playtech,
Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile

Exista numeroase dezbateri legate de roboti si de inteligentele artificiale, dar un lucru este sigur: pot face lucrurile care sunt foarte complicate pentru oameni intr-un timp foarte scurt. Cel mai recent exemplu vine din Australia si se numeste Hadrian, dupa imparatul roman omonim, care a ridicat o multime de ziduri pentru romani. Si, cu toate [] Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Robotul care curata cu ajutorul luminii [VIDEO]

Avem deja robotul care poate gati 2. 000 de feluri de mancare, asa ca o consecinta logica ar fi fost sa avem si unul care ar putea face curat in urma lui. Dezvoltatorii si designerii de la THAT! au gasit o solutie, si nu una oarecare, ci una prietenoasa cu mediul inconjurator, scriu cei de la [] Robotul care curata cu ajutorul luminii [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cosmonautul rus Ghennadi Padalka este omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu

Cosmonautul rus Ghennadi Padalka, care a efectuat mai multe misiuni pe Statia Spatiala Internationala ISS), este omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu, depasind vechiul record de 803 zile, 9 ore, 41.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )