Libnet.ro
UNICEF

15:00

Hagi si Popescu, printre cei mai valorosi fotbalisti straini care au evoluat in Turcia

Antena3 Antena3,
Hagi si Popescu, printre cei mai valorosi fotbalisti straini care au evoluat in Turcia

Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu sunt printre cei mai valorosi zece fotbalisti straini ce au evoluat in campionatul Turciei, estimeaza site-ul UEFA, intr-un moment cand Super Lig a atras atentia odata cu. continuă pe Antena3

Hagi si Popescu, printre cele mai de succes transferuri in Turcia

UEFA considera ca fostii fotbalisti Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu se afla printre cele mai de succes transferuri de jucatori straini in campionatul Turciei. Pagina oficiala a forului european face o trecere.

O companie a ramas fara cei mai valorosi angajati, dupa ce CEO-ul firmei a marit salariile pana la 70.000 de dolari pe an

Cand Dan Price, fondator si CEO al firmei Gravity Payments, a anuntat o marire de salariu pana la 70. 000 de dolari pentru urmatorii trei ani astfel incat angajatii sa fie mai fericiti, anuntul sau a fost.

Elevii valceni, printre cei mai priceputi voluntari Crucea Rosie din Romania

Echipajul format din elevi ai Scolii Gimnaziale Nicolae Balcescu din Dragasani a fost premiat la Sanitarii Priceputi, singurul concurs de acordare a primului ajutor organizat de Crucea Rosie in scolile din Romania. Copiii din Valcea s-au intrecut cu peste 200 de elevi din toate judetele tarii.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Festivalul Dilema veche, desfasurat in perioada 21-23 august in Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de catre juriul Europe for Festivals, Festivals for Europe EFFE), for coordonat de Comisia Europeana. in competitie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de tari.

Cum au cunoscut succesul cei mai mari mosieri din istoria Baraganului, la inceputul secolului al XX-lea

Viata agrara a Baraganului inceputului de secol XX a fost dominata de patru mari mosieri. Nascuti in familii modeste, acestia au reusit sa devina proprietari peste mii de hectare agricole si sa dezvolte afaceri in domeniu. Din marile mosii astazi se mai pastreaza doar cateva ramasite.

Tabara gratuita pentru cei mai buni studenti ai UBB

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai a oferit o tabara gratuita celor mai buni 30 de studenti. Locurile din aceasta tabara au fost castigate prin competitie deschisa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )