Libnet.ro
UNICEF

22:00

Hala de depozitare din Alba, in care functionau si o firma de curierat si un service auto, distrusa de un incendiu

B1 B1,
Hala de depozitare din Alba, in care functionau si o firma de curierat si un service auto, distrusa de un incendiu

O hala de depozitare din Alba Iulia, spatiu in care functionau si o firma de curierat si un service auto, a fost distrusa intr-un incendiu produs in noaptea de marti spre miercuri. Potrivit purtatorului. continuă pe B1

Restaurantele din Alba Iulia se inchid din nou, la interior, dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Restaurantele din Alba Iulia si din alte localitati din judetul Alba vor fi din nou inchise la interior dupa cresterea ratei de incidenta a cazurilor de COVID-19. Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Marea actrita din Romania care are datorii uriase. Afacerea neinspirata a falimentat-o

O mare actrita din Romania are datorii uriase. Vedeta a investit intr-o afacere care i-a adus numai necazuri. Despre cine este vorba? Actrita are probleme financiare Este una dintre cele mai vesele actrite de la noi din tara. Face spectacol cu fiecare aparitie a sa. Este iubita, admirata si apreciata pentru talentul sau. insa, putini .

Singura pestera cu cristale din Europa care se poate vizita este in Romania: Sunt frumusetile tarii. Chiar sunt superbe!

Singura pestera cu cristale de calcit vizitabila din Europa se gaseste in Bihor, in mina Farcu. Plina de cristale de toate culorile si sub fel si fel de forme, pestera a captat rapid atentia turistilor care sunt in cautare de destinatii inedite.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )