Libnet.ro
UNICEF

18:00

Halep la French Open: Simona deschide ziua a 9-a la Roland Garros. S-a stabilit ora meciului de luni

Adevărul Adevărul,
Halep la French Open: Simona deschide ziua a 9-a la Roland Garros. S-a stabilit ora meciului de luni

Simona Halep 4 WTA) va juca, luni, in optimile turneului, urmand sa o intalneasca pe Carla Suarez Navarro Spania, 23 WTA) o adversara in fata careia are sase victorii si sase infrangeri, toate esecurile venind pe zgura. continuă pe Adevărul

Halep la French Open: Simona ataca sambata la pranz optimile turneului. Organizatorii au anuntat programul zilei

Simona Halep 4 WTA) va juca, maine, al treilea ei meci la Roland Garros, urmand sa se dueleze cu Daria Kasatkina Rusia, 28 WTA). Cele doua au mai jucat un meci in circuitul feminin, la Miami, in 2016, atunci cand Halep a castigat.

Halep la French Open: ce a spus Simona dupa o noua victorie la Paris si ce plan diabolic are pentru Kasatkina

Simona Halep 4 WTA) a bifat al doilea succes la Roland Garros. Pentru a pune mana pe trofeul de la French Open 2017, constanteanca de 25 de ani trebuie sa castige inca cinci partide.

Halep la French Open: compliment urias pentru Simona. Antrenorul Serenei a comparat-o cu cei din circuitul masculin

Simona Halep 4 WTA) are doua victorii si niciun set pierdut pana acum la Roland Garros si mai trebuie sa castige cinci partide pentru a cuceri trofeul.

Halep la French Open: rezumatul video al celui de al doilea meci castigat de Simona si discursul ei la conferinta de presa

Simona Halep 4 WTA) si-a respectat pana acum statutul de principala favorita la Roland Garros si a jucat aproape fara cusur in primele doua tururi.

Mega surpriza la French Open: ocupanta locului 290 mondial e in turul 4! A scos o jucatoare de Top 20 mondial

Dupa Kerber, Cibulkova, Konta si Radwanska, Simona Halep 4 WTA) a mai scapat de o sportiva care a inceput Roland Garros din postura de cap de serie.

Halep irezistibila: Simona e in optimile French Open. Urmeaza o adversara in fata careia a pierdut mereu pe zgura

Simona Halep 4 WTA) a facut cel mai bun meci de al ei, la Paris. Contra lui Kasatkina Rusia, 28 WTA), romanca a fost fenomenala in primul set si de o tarie mentala fantastica in setul doi, atunci cand a salvat patru mingi de set.

Prabusirea unei campioane: detinatoarea trofeului a fost eliminata la French Open. Urmeaza o cadere dura in ierarhia WTA

Ziua surprizelor a continuat la Roland Garros. Dupa ce ocupanta locului 290 WTA si-a asigurat prezenta in optimi in detrimentul unei adversare din Top 20, turneul feminin si-a pierdut regina.

O eliminare dramatica si o victorie mare: Tecau si Begu au jucat la dublu la French Open. Ce au facut

Pe langa Simona Halep 4 WTA) care a evoluat, astazi, in turul III al probei de simplu feminin, alti doi romani au fost si ei in actiune, alaturi de partenerii lor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )