Libnet.ro
UNICEF

17:00

Halep a iesit cu imaginea sifonata dupa Australian Open: ce au spus cehoaicele despre ea inainte de Fed Cup

Adevărul Adevărul,
Halep a iesit cu imaginea sifonata dupa Australian Open: ce au spus cehoaicele despre ea inainte de Fed Cup

Cea mai buna jucatoare din Romania a disputat patru partide in 2016, castigand doar doua dintre ele. Eliminarea din turul I, la Melbourne, a coborat-o un loc in ierarhia WTA si le-a dat curaj adversarelor. continuă pe Adevărul

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Simona Halep pierde locul doi

Victoria obtinuta de Angelique Kerber in finala de la Australian Open a propulsat-o pe aceasta pe locul doi mondial, de unde Simona Halep a coborat o pozitie. Vedeti cum arata noul clasament mondial dupa primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open. Lectie de mentalitate oferita de Angelique Kerber din care ar trebui sa invete si Simona Halep

Angelique Kerber a reusit supriza la Australian Open 2016, castigand trofeul dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams.

Angelique Kerber a CASTIGAT turneul de tenis Australian Open.Cum o afecteaza victoria pe Halep

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber a castigat, sambata, primul sau turneu de Mare Slem din cariera, Australian Open, dupa ce a invins-o in finala de la Melbourne pe americanca Serena Williams.

Angelique Kerber se impune la Australian Open, in finala cu Serena Williams. Simona Halep pierde locul 2 WTA

Angelique Kerber este noua campioana la Australian Open, dupa victoria contra Serenei Williams, 6 - 4, 3 - 6, 6 - 4. Nemtoaica nu castigase decat o singura data in fata liderului clasamentului WTA, iar prin.

An sarac la Melbourne. Cat au castigat tenismenii nostri la Australian Open 2016, unde s-au oferit premii record

Australian Open 2016 n-a fost anul romanilor, chiar daca imaginea de final a fost salvata cat de cat de prezenta lui Horia Tecau in finala de dublu mixt, pierduta insa.

Simona Halep: Lets start

Aflata dupa Australian Open cu un picior in groapa, Simona Halep este acum in mare verva si a publicat pe retele sociale in mesaj in limba engleza legat de meciul cu Cehia din Fed Cup.

Angelique Kerber castiga la Australian Open in fata unei Serena Williams cu frana de mana trasa

Angelique Kerber a castigat sambata finala de la Australian Open, invingand-o pe Serena Williams, 4-6 6-2 4-6. Americanca nu a parut sa intre in meci decat tarziu si nici atunci complet, batandu-se practic singura. Kerber a devenit prima germanca dupa 1999 care castiga un turneu de Mare Slem.

Reactie neasteptata a lui Horia Tecau dupa ratarea titlului de la dublu mixt,la Australian Open

Perechea Horia Tecau Romania)/Coco Vandeweghe Statele Unite ale Americii) a pierdut, duminica dimineata, finala de dublu mixt la Australian Open in fata cuplului Bruno Soares Brazilia)/Elena Vesnina Rusia), scor 4-6, 6-4, 5-10.

Novak Djokovic s-a impus, pentru a sasea oara, in finala de la Australian Open

Novak Djokovic a castigat, pentru a sasea oara in cariera, titlul la Australian Open, dupa 6 - 1, 7 - 5, 7 - 6, in fata lui Andy Murray. Liderul clasamentului ATP ajunge astfel la al 11-lea trofeu de Grand Slam.

Prima declaratie a lui Horia Tecau dupa ce a ratat sansa castigarii trofeului de dublu mixt la Australian Open

Horia Tecau si partenera sa Coco Vanderweghe au pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open, in fata cuplului ruso-brazilian Elena Vesnina / Bruno Soares.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )