Libnet.ro
UNICEF

06:00

Halep o infrunta in aceasta noapte pe a patra cea mai buna jucatoare americanca a momentului: s-a stabilit ora meciului

Adevărul Adevărul,
Halep o infrunta in aceasta noapte pe a patra cea mai buna jucatoare americanca a momentului: s-a stabilit ora meciului

La Indian Wells, ziua a sasea va fi una in care, rand pe rand, Hanescu, Olaru, Niculescu si Halep vor intra pe teren in diferite faze si probe ale turneului californian, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari. continuă pe Adevărul

Incendiara! Jill Bunny, cea mai buna reclama la fitness

La 29 de ani, a transformat fitness-ul intr-o afacere profitabila, iar Jill Bunny ramane cea mai buna reclama pentru firma ei.

Cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa

Daca nu tii post si vrei sa profiti de o bucata de carne pe care o ai in frigider, prepara cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa.

Romania a urcat doua locuri in clasamentul FIFA. Cea mai buna pozitie incepand cu 2008

Nationala de fotbal a Romaniei a urcat doua pozitii in clasamentul FIFA-Coca Cola si ocupa locul 14, cel mai bun incepand din septembrie 2008. Schimbari in clasament au cunoscut si adversarele din preliminariile Euro 2016.

Cea mai buna veste pentru fanii Frozen. Studiourile Disney au anuntat lansarea unei continuari a filmului

Studiourile Disney au dat o veste asteptata de milioane de spectatori din toata lumea. Marele succes Frozen, distins cu doua premii Oscar, va avea o continuare, cu multe din personajele si vocile originale.

Situatia din Ucraina, mai buna decat inainte de Minsk

Situatia din Ucraina nu este ideala, insa este mai buna decat inainte de incheierea acordurilor de incetare a focului de la Minsk, au transmis, ieri, sefii diplomatiilor din tarile nordice si baltice, precum si din statele membre ale Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), scrie AFP, potrivit Agerpres.

Pandurii si-a pastrat invincibilitatea in fata Stelei. Echipa gorjeana i-a administrat campioanei cea mai usturatoare infrangere din campionat

Pandurii a reusit sa-i administreze Stelei cea mai usturatoare infrangere din campionat. Echipa gorjeana s-a impus cu 3-1.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu.

Eugenie Bouchard a devenit cea mai invidiata femeie din lume

Si nu pentru ca ar fi castigat, asa peste noapte, un turneu de Mare Slem, ci pentru ca a schimbat mai multe mingi cu unul dintre idolii generatiei actuale.

FOTO Jezero Joca - lacul preferat al pescarilor timisoreni din Banatul sarbesc: Mai mult de jumatate din clientii pescari sunt romani

Lacul Jezero Joca din Serbia este unul din locurile preferate de pescarii din Timisoara. Este considerata cea mai buna balta de stiuca din Estul Europei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )