Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, starul lunii iulie

România Liberă România Liberă,
Halep, starul lunii iulie

Halep este Starul in ascensiune al lunii iulie- asta au decis fanii tenisului. De luni, Halep va urca pe locul 2 mondial, dupa ce Na LI a anuntat ca nu va mai juca in aceasta vara. continuă pe România Liberă

Simona Halep este starul in ascensiune al lunii iulie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care de luni va fi numarul doi mondial, este laureata anchetei WTA pentru steaua in ascensiune a lunii iulie - WTA Rising Star Of The Month, dar in ancheta pentru cea .

Simona Halep, nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii iulie, alaturi de Serena Williams si Caroline Wozniacki

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la categoria jucatoarea lunii iulie, sportiva din Romania luptandu-se pentru aceasta distinctie cu Serena Williams si Caroline Wozniacki. De asemenea, Simona candideaza si la titlul de Stea in ascensiune' Rising Star of the Month). Vezi in material unde poate fi votata Simona Halep.

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Romanca Simona Halep este o candidata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitulWTA, dar si la cel de Stea in accesiune pentru luna iunie, informeaza Agerpres. in ancheta pentru.

Luptatorul Cosmin Tarcoci si tenismenul Dragos Oprea, sportivii lunii iulie in judetul Buzau

In viziunea Directiei Judetene de Sport si Tineret Buzau, juniorii Cosmin Tarcoci si Dragos Oprea sunt cei mai buni sportivi buzoieni ai lunii iulie. Luptatorul Cosmin Tarcoci a terminat pe locul 7 la Campionatul Mondial de lupte libere pentru cadeti, in timp ce tenismenul Dragos Oprea a ocupat locul 2 cu echipa nationala de cadeti la Campionatul European.

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep este din nou nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare, de aceasta data pentru luna iulie. Contracandidatele Simonei sunt liderul mondial, Serena Williams, si Caroline Wozniacki. Halep a.

Halep este nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep traverseaza o perioada de vis in cariera. Luni va urca pe locul 2 mondial, insa pana atunci a mai primit doua vesti bune, fiind nominalizata la doua categorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )