Libnet.ro
UNICEF

20:30

Halle Berry a devenit mamica pentru a doua oara

Antena3 Antena3,
Halle Berry a devenit mamica pentru a doua oara

Misiune indeplinita pentru Halle Berry. Actrita a devenit pentru a doua oara mama, dupa ce a adus. continuă pe Antena3

Star din The Mentalist a spus pentru a doua oara Da

Bucurie in familia serialului The Mentalist. Owain Yeoman s-a insurat pentru a doua oara.

RCM Timisoara a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul national la rugby

Echipa RCM Timisoara a castigat, sambata, titlul national la rugby, la fel ca in sezonul trecut, dupa ce a invins formatia CSM Stiinta Baia Mare, cu scorul de 25-19 19-9), pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, informeaza Mediafax.

A nascut Halle Berry!

Halle Berry si sotul ei, Olivier Martinez, au devenit ieri parintii unui baietel, acesta fiind al doilea copil pentru Halle. Actrita din Monsters Ball mai are o fiica, Nahla, in varsta de cinci ani, cu fostul ei logodnic Gabriel Aubry.

Halle Berry a nascut un baietel

Actrita Halle Berry 47 de ani) si sotul ei, Olivier Martinez 47) au devenit parintii unui baietel, sambata, potrivit CNN.

Actrita Halle Berry va juca in serialul Extant, regizat de Steven Spielberg

Actrita americana Halle Berry 46 de ani) se indreapta, mai nou, spre micul ecran, fiind protagonista principala intr-un viitor serial ce va rula pe televiziunea CBS, in regia cunoscutului regizor Steven Spielberg, scrie The Hollywood Reporter.

RCM Timisoara a castigat pentru a doua oara titlul national la rugby.

Echipa RCM Timisoara a castigat, sambata, titlul national la rugby, la fel ca in sezonul trecut, dupa ce a invins formatia CSM Stiinta Baia Mare, cu scorul de 25-19 19-9), pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. In semifinale, RCM Timisoara, campioana din sezonul trecut, a trecut de RCJ Farul, cu scorul de 42-8 20-0), iar vicecampioana CSM Stiinta Baia Mare a eliminat formatia Steaua Bucuresti, cu 26-16 11-16). Finala de sambata a fost a doua consecutiva intre cele doua echipe. In .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )