Libnet.ro
UNICEF

23:00

Halloween a venit mai devreme in Counter-Strike: Global Offensive si aduce gaini zombie

Playtech Playtech,
Halloween a venit mai devreme in Counter-Strike: Global Offensive si aduce gaini zombie

Counter-Strike este una dintre cele mai populare seriide jocuri, iar pentru Global Offensive a fost pregatit un easter egg aproape deHalloween. Halloween se va desfasura la finalul lunii octombrie, in noaptea de 31, dar pana atunci poti sa vezi ce s-a pregatit pentru Counter-Strike: Global Offensive. Gainile obisnuite din acest joc au devenit acum zombie verzi si sunt gata de impuscat. Cand faci asta ele se transforma intr-un nor verde de ramasite si pene, scrie Kotaku. Atentie! Cu toate aceste []. continuă pe Playtech

Soferii mai au de asteptat cativa ani. Centura de 72 de kilometri aCapitalei va fi modernizata cel mai devreme in 2018

Zilnic, centura Capitalei este tranzitata de 144. 000 de vehicule, iar soferii se plang de faptul ca se circula ingrozitor. Cu toate acestea, centura Bucurestiului va fi modernizata si extinsa la cate doua benzi pe fiecare sens cel mai devreme la sfarsitul anului 2017 sau inceputul lui 2018.

Soferii mai au de asteptat cativa ani. Centura de 72 de kilometri a Capitalei va fi modernizata cel mai devreme in 2018

Zilnic, centura Capitalei este tranzitata de 144. 000 de vehicule, iar soferii se plang de faptul ca se circula ingrozitor. Cu toate acestea, centura Bucurestiului va fi modernizata si extinsa la cate doua benzi pe fiecare sens cel mai devreme la sfarsitul anului 2017 sau inceputul lui 2018, potrivit ultimelor datelor transmise de CNADNR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )