Libnet.ro
UNICEF

10:00

Handbal Liga Campionilor: Minaur Baia Mare a ratat in ultima secunda victoria cu Elverum

România Liberă România Liberă,
Handbal Liga Campionilor: Minaur Baia Mare a ratat in ultima secunda victoria cu Elverum

HCM Minaur Baia Mare aincheiat la egalitate meciul din deplasare, cu echipa norvegiana Elverum Handball Herrer, din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. Dupa ce baimarenii au primit golul in ultima secunda scorul final a fost de 28-28 14-9). continuă pe România Liberă

Mesaj de sustinere a lui Catalin Chereches din partea handbalistelor echipei nationale, dupa ce primarul din Baia Mare a intrat in vizorul DNA

Un mesaj de sustinere a handbalului baimarean, semnat de Echipa Nationala de Handbal, a fost publicat pe Facebook, continand si aprecieri la adresa primarului Catalin Chereches, din Baia Mare. Mesajul sportivelor vine, insa, intr-un moment in care edilul, dar si presedintele clubului de handbal sunt cercetati de DNA intr-un dosar care vizeaza contracte de finantare din bani publi pentru clubul de handbal local.

Aeroportul Baia Mare se va inchide pe o perioada determinata de timp

Aeroportul Baia Mare urmeaza sa se inchida pentru 60 de zile, aceasta va fi perioada in care se vor derula lucrarile de extindere a pistei. Procedura de finantare a intrat in linie dreapta. Daca se semneaza repede contractul de finantare, cele 60 de zile fara curse aeriene ar putea fi chiar anul acesta.

Spitalul Judetean din Baia Mare, cel mai bun rezultat in urma evaluarii ANMCS

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare a obtinut nivelul acreditat din partea Atoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate ANMCS). Unitatea medicala a fost evaluata in cursul saptamanii trecute de o comisie a ANMCS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )