Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hans Klemm: Daca se fac schimbari in legislatia din Romania, speranta este ca lupta anticoruptie sa fie intarita

România Liberă România Liberă,
Hans Klemm: Daca se fac schimbari in legislatia din Romania, speranta este ca lupta anticoruptie sa fie intarita

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca, daca sunt facute schimbari in legi sau in legislatia din Romania, speranta Statelor Unite ale Americii este ca rezultatul sa fie intarirea lupte impotriva coruptiei pentru ca statul de drept sa fie consolidat, arata Agerpres. continuă pe România Liberă

Hans Klemm: Nu stiu de o vizita a lui Donald Trump in Romania in aceasta luna

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca nu a primit informatii potrivit carora presedintele SUA, Donald Trump, ar avea programata, luna aceasta, o vizita la Bucuresti, afirmand ca es.

Hans Klemm, despre achizitia de rachete Patriot: Speram la o intelegere pana la sfarsitul anului

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca spera ca pana la sfarsitul anului SUA si Romania sa ajunga la intelegere privind achizitionarea de rachete Patriot. Speram ca pana la sfarsitul anului 2017 sa ajungem la o intelegere in privinta achizitiei de rachete Patriot de catre Romania. Este o veste buna, a declarat marti Hans Klemm.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, anunt despre achizitionarea rachetelor Patriot: Speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la o intelegere

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a anuntat marti ca spera ca Statele Unite si Romania sa se puna de acord in ceea ce priveste achizitionarea de rachete Patriot. Mai multi oficiali ai.

Ambasadorul Hans Klemm, despre achizitia rachetelor Patriot: Speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la o intelegere

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca spera ca pana la sfarsitul lui 2017, SUA si Romania sa ajunga la o intelegere pentru achizitionarea rachetelor Patriot, arata Agerpres.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, despre achizitia de rachete Patriot: Speram la o intelegere pana la sfarsitul anului

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca spera ca pana la sfarsitul anului SUA si Romania sa ajunga la intelegere privind achizitionarea de rachete Patriot, informeaza News. ro. Oficiali ai Armatei au anuntat in urma cu doua saptamani ca vor sa achitioneze un sistem de aparare anti-aeriana cu rachete Patriot, iar Ministrul Aparararii a declarat insa ca nu exista o decizie finala asupra sistemului Patriot si ca in cursa sunt mai multe posibile solutii.

Ministrul Educatiei: Studentii basarabeni se pot inscrie online la universitatile din Romania, pot trimite documentele scanate pe e-mail

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, marti, ca viitorii studenti din Republica Moldova se pot inscrie online la universitatile din Romania, trimitand prin e-mail, la facultatile dorite, documentele scanate necesare inscrierii, noteaza News. ro. Aceasta masura vine in contextul in care proiectul noii metodologii de scolarizare a romanilor de pretutindeni, aflat in dezbatere publica pana in 7 aprilie, prevede ca romanii cu domiciliul stabilit in Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Croatia, Israel si diaspora sa isi depuna personal dosarele de inscriere la facultatile din Romania pe care doresc sa le urmeze.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

A doua editie a targului de vinuri care promoveaza turismul viticol din Romania

Revino - Descopera Vinurile din Romania, eveniment dedicat promovarii vinurilor si turismului viticol din Romania aflat la a doua editie, are loc in perioada 6-8 mai 2017 in Bucuresti. Astfel, iubitorii de vinuri si persoanele interesate sa le descopere vor putea desgusta peste 200 vinuri premium de la cei 32 de expozanti, crame nationale si internationale. in plus, ziua de 8 mai este dedicata in exclusivitate sectoarelor HoReCa si turism.

Asiguratorii: Dupa sase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numarul de accidente rutiere grave din Romania este in continuare unul ingrijorator

Primele patru luni ale anului 2017 au fost marcate de cel putin 16 de accidente foarte grave cauzate de vehicule de transport comercial, accidente soldate cu peste 60 de raniti si 16 de persoane decedate, arata o analiza facuta de UNSAR Uniunea asiguratorilor) pe baza informatiilor aparute in presa. Incalcarile prevederilor legale de catre unele companii de transport din Romania conduc constant la tragedii, atat pe sosele din tara, cat si din afara granitelor si duc la cresteri constante ale despagubirilor acordate in urma accidentelor, cu impact direct in pretul politei de asigurare RCA, spun asiguratorii.

Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Comisia juridica a Senatului pe legea gratierii. Alesii un amendament la acest proiect de lege, potrivit c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )