Libnet.ro
UNICEF

18:00

Harghita: Doua persoane au murit si alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

B1 B1,
Harghita: Doua persoane au murit si alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Doua persoane, sot si sotie, au decedat, iar fiica acestora a fost transportata la spital, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs pe E 578, in municipiul Toplita, dupa ce. continuă pe B1

Cel putin doua persoane au murit intr-un protest la Cairo. Mii de egipteni denunta verdictul in cazul lui Mubarak

Politia din Egipt a folosit tunuri de apa si gaze lacrimogene pentru a dispersa circa doua mii de manifestanti adunati la Cairo, care protestau fata de achitarea fostului presedinte Hosni Mubarak. Cel putin doua persoane au murit, iar alte noua au fost ranite in aceste confruntari, informeaza Reuters.

Vlad Filat a fost implicat intr-un accident de masina. Doua persoane din paza politicianului au fost ranite

Automobilul cu care se deplasa presedintele PLDM, Vlad Filat, si o masina care il insotea au fost implicate intr-un accident rutier pe traseul Chisinau Leuseni, fiind lovite de un automobil ce se deplasa din sens opus, potrivit unui comunicat al PLDM.

Explozie intr-un restaurant din Campulung Moldovenesc. Doua angajate au murit si alte doua au fost grav ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unei explozii care a avut loc intr-un restaurant din Campulung Moldovenesc si care a fost urmata de un incendiu, pompierii stabilind ca deflagratia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze.

ACCIDENT rutier in Capitala. O persoana a fost ranita

Un accident cu trei masini s-a produs in urma cu putin timp in Capitala. Traficul a fost blocat o perioada scurta de timp pe Soseaua Viilor. Nici tramvaiele nu au mai putut circula. Una dinte masinile.

Suceava: Un tanar a murit, iar altul a fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit un TIR

Un tanar de 27 de ani din municipiul Vatra Dornei a murit si altul a fost ranit, duminica dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens pe DN 17, in zona Pasului Mestecanis, si a.

Statele Unite: Un barbat a fost arestat dupa ce a amenintat doi politisti cu o banana

Un barbat din Statele Unite a fost arestat, duminica, dupa ce ar fi amenintat doi politisti din Colorado cu o banana, relateaza CBS News. Cei doi politisti au crezut initial ca banana este o arma, astfel ca.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )