Libnet.ro
UNICEF

22:00

HARTA INTERACTIVA Prezenta la vot in fiecare oras si comuna din tara. Situatia de la ora 18:00

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Prezenta la vot in fiecare oras si comuna din tara. Situatia de la ora 18:00

Nu mai putin de 18. 000 de romani sunt asteptati, duminica, la alegerile. Sunt 18. 616 sectii de vot in toata tara, iar Biroul Electoral Central prezinta in timp real tabelul prezentei la vot. HotNews. ro si Esri Romania va prezinta rezultatele prezentei la vot pe harta, pe toate cele peste 3. 200 de unitati administrativ teritoriale din tara. Intra, da click, vezi prrezenta din fiecare oras si comuna, cum se impart alegatorii pe sexe si varste. continuă pe Hotnews

HARTA INTERACTIVA Prezenta la vot in fiecare oras si comuna din tara. Situatia finala de la ora 21:00

Nu mai putin de 18. 000 de romani sunt asteptati, duminica, la alegerile. Sunt 18. 616 sectii de vot in toata tara, iar Biroul Electoral Central prezinta in timp real tabelul prezentei la vot. HotNews. ro si Esri Romania va prezinta rezultatele prezentei la vot pe harta, pe toate cele peste 3. 200 de unitati administrativ teritoriale din tara. Intra, da click, vezi prrezenta din fiecare oras si comuna, cum se impart alegatorii pe sexe si varste.

HARTA INTERACTIVA Prezenta finala la alegeri - 48,43% pe toata tara / Prezenta in Bucuresti: 33.31%. Vezi situatia pe fiecare judet

Circa 48,43% din cetatenii cu drept de vot au votat duminica la alegerile locale. Fruntase la prezenta sunt judetele din Sudul tarii, in special Muntenia. Daca la inceputul zilei au aparut discrepante mari intre judetele din Transilvania si Banat si sudul tarii, in orele dupa-amiezii diferentele au mai scazut. La fel, prezenta in judetele din Moldova a crescut constant in a doua parte a zilei. Prezenta in Bucuresti a fost cea mai mica din tara: 33,31%.

HARTA INTERACTIVA Prezenta finala la alegeri - 48,27% pe toata tara / Prezenta in Bucuresti: 33.31%. Vezi situatia pe fiecare judet

Circa 48,27% din cetatenii cu drept de vot au votat duminica la alegerile locale. Fruntase la prezenta sunt judetele din Sudul tarii, in special Muntenia. Daca la inceputul zilei au aparut discrepante mari intre judetele din Transilvania si Banat si sudul tarii, in orele dupa-amiezii diferentele au mai scazut. La fel, prezenta in judetele din Moldova a crescut constant in a doua parte a zilei. Prezenta in Bucuresti a fost cea mai mica din tara: 33,31%.

Curiozitati la vot: campioana la urna mobila e o comuna din Dolj. Tot Dolj e judetul campion la votul pe listele suplimentare

Sectia de vot de la Scoala din Comuna Radovan, jud. Dolj) e fruntasa pe tara la votul cu urna mobila potrivit datelor de la ora 10. 00, cu 40 de voturi la un total de 806 cetateni cu drept de vot pe listele suplimentare. Tot judetul Dolj e fruntas pe tara la votul pe listele suplimentare 2783 voturi), urmat de Bucuresti 2150) si Cluj 2138).

HARTA INTERACTIVA Cum arata votul pe lista suplimentara in judetele tarii, la mijlocul zilei electorale

La mijlocul zilei electorale prezenta la urne la nivel national a ajuns la aproape 25%. In medie, circa 2,5% dintre voturi au venit pe lista suplimentara, acea lista unde sunt trecut cetatenii care au drept de resedinta in localitate, dar nu au si domiciliul acolo, cei care si-au stabilit resedinta in ultimele 45 de zile sauc ei care nu s-au regasit pe listele permanente. Ca numar de voturi suplimentare, judete precum Dolj, Bihor, Olt, Giurgiu, Timis sau Teleorman conduc topul, in timp ce ca procent din totalul voturilor, Giurgiu, Salaj, Teleorman, Olt sau Caras-Severin sunt fruntase.

HARTA INTERACTIVA Cum arata votul pe lista suplimentara in judetele tarii. Judetele din Sudul si Vestul tarii, fruntase

In cinci judete din tara ponderea voturilor pe lista suplimentara a trecut de 3% din totalul voturilor. In medie, circa 2,5% dintre voturile din judetele tarii au venit pe lista suplimentara, acea lista unde sunt trecut cetatenii care au drept de resedinta in localitate, dar nu au si domiciliul acolo, cei care si-au stabilit resedinta in ultimele 45 de zile sau cei care nu s-au regasit pe listele permanente. Ca numar de voturi suplimentare, judete precum Dolj, Bihor, Olt, Giurgiu, Timis sau Teleorman conduc topul, in timp ce ca procent din totalul voturilor, Giurgiu, Salaj, Teleorman, Olt sau Caras-Severin sunt fruntase.

Desi votul nu s-a incheiat, o comuna din Hunedoara isi cunoaste deja primarul si consilierii locali

Comuna Batrana din Hunedoara a aflat deja cine va fi ales in fruntea localitatii in viitorii patru ani. Situatia este extrem de rar intalnita pentru ca un primar sa fie cunoscut.

ALEGERI LOCALE 2016. Premiera ciudata intr-o comuna din Satu Mare

In comuna Vama din judetul Satu Mare s-a intamplat pentru prima data in istorie sa fie un singur candidat la primarie. Desi actualul candidat, Vasile Corodan i-a invitat pe reprezentantii ce.

Campanie electorala dura intr-o comuna din Prahova. Primarul are dosar penal iar PNL acuza PSD ca a comandat controale la firmele consilierilor PNL

Constantin Badea, primarul PSD din comuna prahoveana Fulga este cercetat intr-un dosar penal pentru ca ar fi strans buletinele unor alegatori, persoane care nu se puteau deplasa. In acest dosar sunt cercetati si mai multi politisti, pe motiv ca nu au intervenit cand au fost anuntati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )