Libnet.ro
UNICEF

13:46

Hateg: Acoperisul spitalului si a mai multor blocuri din oras, smulse de vantul puternic

B1 B1,
Hateg: Acoperisul spitalului si a mai multor blocuri din oras, smulse de vantul puternic

Vantul puternic a cauzat mai multe daune in Hateg, smulgand acoperisul spitalului si acoperisurile mai multor blocuri si case din oras. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe B1

VIDEO Panica in spitalul din Hateg. Acoperisul s-a prabusit din cauza vijeliei

Aproape 1. 000 de metri patrati din acoperisul spitalului din Hateg au fost afectati de o vijelie puternica inregistrata in aceasta dupa-amiaza. O parte din acoperis s-a prabusit, iar in cadere a spart mai multe ferestre, a rupt cabluri, a distrus masini si garduri.

Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, interzisa in mai multe comitate din Ungaria

Autoritatile de la Budapesta au decis, sambata seara, sa interzica circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone in mai multe comitate din cauza poleiului. Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5.

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost.

Cea mai IEFTINA MASINA din lume, ZERO STELE la testele de siguranta Ncap

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )