Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Baia Mare, victorie de moral inaintea disputei din Liga Campionilor cu Savehof

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare, victorie de moral inaintea disputei din Liga Campionilor cu Savehof

HCM Baia Mare a obtinut in aceasta seara o noua victorie in Liga Nationala feminina de handbal in deschiderea etapei cu numarul 21 din actuala editie de campionat. Baimarencele au trecut lejer de Ramnicu Valcea, scor 31-21. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare ramane lider al Ligii Nationale. HCM Roman nu a facut fata baimarencelor

HCM Roman nu s-a putut opune dorintei de victorie a handbalistelor de la HCM Baia Mare in partida disputata in cadrul etapei a 20-a a Ligii Nationale feminine de handbal. Baimarencele au trecut de Roman cu scorul de 24-19.

HCM Baia Mare reia meciurile din Liga Nationala cu gandul la Liga Campionilor

HCM Baia Mare reia meciurile din Liga Nationala cu gandul la meciurile care urmeaza in Liga Campionilor. Adversara baimarencelor din data de 25 februarie va fi HCM Ramnicu Valcea, intr-o partida care va conta pentru etapa a 21-a a campionatului.

FOTO Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Baia Mare, mutat in Sala Europa a Primariei

Incepand cu luna iunie, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Baia Mare va avea un sediu nou, cu toate conditiile necesare atat pentru angajati, dar mai ales pentru cetatenii care se adreseaza acestei institutii. Anuntul a fost facut de catre primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

FOTO Rromii din Baia Mare, din nou vedete in Marea Britanie in documentarul care a revoltat comunitatea romanilor din Regatul Unit

Sub titlul Romanians are coming canalul britanic de televiziune Channel 24 prezinta povestea unor rromi din Romania care pleaca din saracia lucie in care traiesc pentru a-si gasi de munca in UK. O parte din personajele care apar in acest documentar sunt din Baia Mare, mai exact locatari ai blocului Horea.

Soferii care nu respecta regulile de circulatie, amendati drastic de politisti. La fel prostituatele din Baia Mare

Nu exista zi in care politistii de la Rutiera sa nu depisteze in trafic soferi care, din diverse motive, nu respecta regulile de circulatie. Fie nu dau prioritate de trecere pietonilor, fie trec pe culoarea rosie a semaforului. Se aleg cu puncte de penalizare sau in cel mai rau caz isi pierd permisul de conducere pentru 30 de zile sau 90 de zile.

Baia Mare: Pista de alergare speciala in Parcul Municipal pe o lungime de 800 m

Motive de bucurie pentru cei care iubesc sa alegere in aer liber prin Parcul Municipal Regina Maria din municipiul de pe malul Sasarului. Asta deoarece municipalitatea a demarat lucrarile de amenajare a unei piste speciale de alergere.

In vizita la sediul magazinului electroIT din Baia Mare care colaboreaza cu Amazon

QuickMobile este un nume cunoscut pe piata locala de electroIT, fiind activ de zece ani pe segmentul terminalelor mobile. Mai interesanta este insa colaborarea acestora cu nume mari din industrie, precum Orange, Vodafone, Telekom, OMV, PCGarage. ro dar.

Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Gemalto, cel mai mare producator de SIM-uri, neaga faptul ca cei de la NSA si GCHQ ar fi intrat in reteaua sa pentru a obtine informatii in mod ilegal. in urma scandalului aparut acum cateva zile, Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume a pornit o investigatie pentru a confirma daca intr-adevar [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )