Libnet.ro
UNICEF

15:00

Hexi Pharma: Produsele folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate

Antena3 Antena3,
Hexi Pharma: Produsele folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate

Produsele Hexi Pharma folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate, nu au fost diluate, iar ele sunt folosite doar intr-o etapa de pre-dezinfectare, a declarat, sambata, purtatorul. continuă pe Antena3

Scandalul dezinfectantilor, episodul spitalelor din Galati. Reactia Hexi Pharma: Cel mai probabil a fost o problema de manipulare (VIDEO)

Spitalul de copii Sf. Ioan din Galati si inca un spital din acelasi judet sunt doua dintre unitatile medicale unde s-au gasit probleme in privinta dezinfectantilor. in aceste.

Hexi Pharma a beneficiat de un contract avantajos cu Spitalul Universitar, sub conducerea lui Oprescu

Compania Hexi Pharma, suspectata ca a diluat substantele dezinfectante folosite in spitale, a functionat 11 ani in Spitalul Universitar. Mai mult, a primit un sediu gratuit de la Sorin Oprescu, care era managerul unitatii sanitare, la momentul respectiv, iar facturile la gaze, electricitate si apa curenta au fost achitate tot de spital.

DIICOT explica de ce nu a verificat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma: Din cauza lipsei elementelor obligatorii prevazute de Codul de procedura penala

Procurorii DIICOT nu au facut verificari in legatura cu o plangere depusa impotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plangere nu indeplinea elementele obligatorii prevazute de Codul de procedura penala si astfel a fost restituita petitionarului, a declarat miercuri procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. Prezent miercuri la sediul Parchetului General cu ocazia instalarii noului procuror general, Daniel Horodniceanu a fost intrebat de jurnalisti care au fost motivele pentru care procurorii DIICOT nu au investigat o plangere depusa impotriva patronului de la Hexi Pharma, firma implicata in scandalul dezinfectantilor diluati, potrivit Agerpres.

Angajata Hexi Pharma, batuta in trafic

O angajata Hexi Pharma a fost agresata in Bucuresti vineri, anunta Catalin Tolontan pe blogul sau. Vineri dimineata, cind venea la birou, una dintre angajate a fost lovita, a.

Spitalul Judetean Alba, pe lista unitatilor cu probe neconforme desi a cumparat doar 4% din dezinfectanti de la Hexi Pharma

Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia este unul dintre cele 50 din toata tara unde au fost depistateprobe neconforme in urma controalelor dispuse de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiei de Sanatate Publica in ceea ce priveste utilizarea dezinfectantilor furnizati de firma Hexi Pharma.

Lista celor 50 de spitale cu probleme la folosirea dezinfectantilor Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a publicat lista cu cele 50 de unitati sanitare unde au fost gasite nereguli in urma testelor care au vizat eficacitatea dezinfectantilor Hexi Pharma. Pe lista sunt unitati sanitare din Bucuresti si din 21 de judete, conform News. ro.

Loredana Albu (Hexi Pharma): Sa fim seriosi, nimeni nu este in niciun pericol! S-au trimis probe din mai multe loturi la analiza, in Germania. Productia si distributia dezinfectantilor a fost oprita (VIDEO)

Probe din mai multe loturi de dezinfectant produse de Hexi Pharma au fost trimise spre analiza la un laborator din Germania, a declarat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al firmei, Loredana Albu. Aceasta a.

Hexi Pharma: Nu am negat ca un bidon cu dezinfectant a fost diluat

Reprezentantii Hexi Pharma au confirmat, joi, ca un bidon cu dezinfectant a fost diluat.

Tolo.ro: DNA a transmis Parchetului, in 2012, un denunt privind 4 licitatii trucate la achizitia de dezinfectanti in spitale, 3 dintre ele castigate de Hexi Pharma. Dosarul a fost clasat de Parchet

In anul 2012, Directia Nationala Anticoruptie a avut pe masa un dosar privind 4 licitatii trucate la achizitia de dezinfectanti in spitale. Trei dintre aceste licitatii erau castigate de Hexi Pharma, firma acuzata de diluarea de pana la 10 ori a dezinfectantilor vanduti in peste 300 de spitale din Romania. Dosarul a fost trimis de DNA Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, care a deschis urmarirea penala, insa in 2014 a clasat dosarul fara audieri, arata o noua investigatie jurnalistica semnata de Mirela Neag, Razvan Lutac, Catalin Tolontan si Alex Nicodim. De asemenea, in martie 2016, Parchetul a primit o alta plingere penala contra lui Condrea, care a ajuns la DIICOT, potrivit investigatiei publicate pe blogul lui Catalin Tolontan, Tolo. ro.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )