Libnet.ro
UNICEF

07:00

Hexi Pharma si-a retras cererea de intrare in insolventa

Antena3 Antena3,
Hexi Pharma si-a retras cererea de intrare in insolventa

Firma Hexi Pharma si-a retras cererea de intrare in insolventa, Tribunalul Bucuresti luand act de actiunea reprezentantilor societatii. continuă pe Antena3

Hexi Pharma si-a retras cererea de intrare in insolventa

ACTUALIZARE 15:29 Firma Hexi Pharma si-a retras cererea de intrare in insolventa, Tribunalul Bucuresti luand act de actiunea reprezentantilor societatii, informeaza surse din media. *Parchetul General continua ancheta in cazul Hexi Pharma.

Hexi Pharma si-a retras din instanta cererea de intrare in insolventa

Compania Hexi Pharma si-a retras marti cererea de intrare in insolventa depusa anterior la Tribunalul Bucuresti, scrie Agerpres.

Surse: Hexi Pharma a retras cererea de intrare in insolventa (VIDEO)

Hexi Pharma a retras cererea de intrare in insolventa, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Pe 11 mai, compania a depus solicitarea de intrare in insolventa la Tribunalul Bucuresti, la.

Hexi Pharma a retras cererea de intrare in insolventa (VIDEO)

Hexi Pharma a retras cererea de intrare in insolventa, informeaza B1 TV. Pe 11 mai, compania a depus solicitarea de intrare in insolventa la Tribunalul Bucuresti, la doua saptamani de la.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantilor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectanti care s-au dovedit a fi diluati in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantilor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantii Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantelor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectante care s-au dovedit a fi diluate in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantelor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantele Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

UPDATE. Hexi Pharma renunta la insolventa. Conducerea firmei a retras cererea de la Tribunalul Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE. Primul termen in procesul privind insolventa Hexi Pharma. Procurorii au dispus expertize asupra produselor firmei. Ce vor decide judecatorii

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti discuta marti cererea Hexi Pharma privind intrarea in insolventa

Judecatorii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa ia in discutie marti cererea companiei Hexi Pharma, suspectata ca a diluat dezinfectantii livrati spitalelor, privind intrarea in insolventa. Luni, judecatoria sectorului 5 a decis ca firma nu are voie sa se dizolve, sa isi instraineze activele, sa produca si sa vanda biocide pe o perioada pe doua luni.

Judecatorii au respins inchiderea Hexi Pharma

UPDATE - Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis sa admita cererea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie privind lichidarea societatii Hexi Pharma, firmei fiindu-i.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )