Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un hipopotam care se plimba relaxat pe strazile din Tbilisi, dupa inundatii, a fost invitat inapoi la gradina zoologica (VIDEO)

B1 B1,
Un hipopotam care se plimba relaxat pe strazile din Tbilisi, dupa inundatii, a fost invitat inapoi la gradina zoologica (VIDEO)

Tbilisi, capitala Georgiei, a fost lovita de inundatii puternice in noaptea de sambata spre duminica. 12 oameni au murit si 24 sunt dati disparuti. Mai multe locuinte au fost distruse, multe masini au fost. continuă pe B1

Sute de oameni au pedalat dezbracati pe strazile din Ciudad de Mexico

Sute de oameni au renuntat la haine si au pedalat pe strazile din Ciudad de Mexico. Au facut asta in semn de protest fata de conducatorii auto, care de multe ori uita ca nu sunt singuri in trafic. Si, in.

Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

Doi cetateni tunisieni au fost, vineri, expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS, informeaza B1 TV. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, a declarat ca cei doi tunisieni au venit .

Ancheta a Politiei din Vaslui, dupa ce un elev in varsta de 19 ani, care nu avea probleme de sanatate, a fost gasit mort in pat

Politistii vasluieni au declansat o ancheta dupa ce un tanar in varsta de 19 ani, din municipiul Barlad, a fost gasit mort de sora sa in dormitorul apartamentului in care cei doi locuiau impreuna cu mama.

Un fotbalist a incetat din viata dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul unui meci

Fundasul nigerian David Oniya a incetat din viata, sambata, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul unui meci amical disputat de echipa sa din Malaysia T-Team cu formatia Kelantan, informeaza BBC. Oniya s-a.

Romania, calificata la Mondialul de handbal feminin din Danemarca, dupa barajul cu Serbia

Echipa de handbal feminin a Romaniei s-a calificat la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc in Danemarca, intre 5-10 decembrie. Cu toate ca tricolorele au pierdut returul cu Serbia, de la Cluj, scor 24-28, ele s-au impus, in deplasare, cu 32-26.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2029 seconds )