Libnet.ro
UNICEF

14:00

Holcim si Cemex, unda verde pentru schimbul operatiunilor din Spania si Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Holcim si Cemex, unda verde pentru schimbul operatiunilor din Spania si Germania

Autoritatile europene de reglementare au dat unda verde pentru schimbul fabricilor Holcim Elvetia) si Cemex Mexic) din Spania, respectiv Germania. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentul a dat unda verde reducerii CAS si amnistiei fiscale extinse. Ponta: Faptul ca au fost votate si de opozitie arata ca sunt masuri bune

Parlamentul a dat unda verde, marti, reducerii CAS si amnistiei fiscale extinse, relateazaB1 TV. Astfel, a fost adoptat proiectul de lege privind exonerarea de la plata unor sume pentru salariatii platiti.

Parlamentul a dat unda verde reducerii CAS si amnistiei fiscale extinse. Ponta: Faptul ca au fost votate si de opozitie arata ca sunt masuri bune (VIDEO)

Parlamentul a dat unda verde, marti, reducerii CAS si amnistiei fiscale extinse, relateazaB1 TV. Astfel, a fost adoptat proiectul de lege privind exonerarea de la plata unor sume pentru salariatii platiti.

Obama a dat unda verde atacurilor aeriene in Siria

ACTUALIZARE 07:00 Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii SI Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat ieri sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, in prezenta secretarului de Stat american.

SUA: Obama, criticat dur de Camera Reprezentantilor pentru schimbul de prizonieri de la Guantanamo

Sergentul Bergdahl a fost dat disparut in Afganistan, in 2009. Dupa cinci ani de captivitate, Washingtonul temandu-se pentru sanatatea sa, el a fost eliberat in schimbul a cinci talibani detinuti la baza militara americana de la Guantanamo si transferati in Qatar.

Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

Examenul pentru rezidentiat a fost decalat din cauza alegerilor. Ministerul Sanatatii a luat decizia ca examenele sa se organizeze in data de 23 noiembrie 2014 pentru a nu se suprapune cu al doilea tur al.

John Kerry se afla in vizita in Arabia Saudita pentru mobilizarea tarilor din regiune impotriva Statului Islamic

Secretarul de stat american John Kerry a sosit joi in Arabia Saudita pentru a incerca sa mobilizeze zece tari arabe si Turcia in lupta impotriva Statului Islamic SI) prin consolidarea cooperarii lor .

Scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis, din partea sibienilor: Sute de familii sufera din cauza arogantei si indiferentei dumneavoastra

O tanara din Sibiu urmeaza modelul celei care i-a scris o scrisoare deschisa lui Victor Ponta si a scris una pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Colceriu Elena-Denisa ii reproseaza edilului ca a plecat la.

Producatorii de mobila solicita Guvernului sustinere pentru rezolvarea problemelor din domeniu

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii - BIFE-SIM 2014 reuneste, in perioada 10 - 14 septembrie 2014, peste 325 de firme din industria mobilei, din care 110 producatori romani, care vor expune la Centrul expozitional Romexpo din Capitala.

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )